LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Här dyker Anna Sahlenes son Orlando Wahlsteen upp i Talang

27 jan, 2023 
Jonna Lawaetz
Elin Jonasson
Talang 2023. Anna Sahléne och sonen Orlando Wahlsteen
Talang 2023 hade nyligen premiär på TV4 och i vanlig ordning är det många talanger som försöker wow:a juryn med hopp om att bli nästa stora talang
I programmets tredje avsnitt kliver kändissonen upp och försöker ta juryn med storm.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tone Sekelius avslöjar prislappen på klädvalet i MelodifestivalenBrand logo
Tone Sekelius avslöjar prislappen på klädvalet i Melodifestivalen

Underhållningsprogrammet Talang 2023 drog nyligen igång med den 13:onde säsongen på TV4.

Inför denna säsong av Talang har stora delar av juryn ersatts. Sarah Dawn Finer, Bianca Ingrosso och Edward af Sillén hoppade av programmet efter säsong tolv och i deras ställe sitter komikern Johanna Nordström, skådespelaren Helena Bergström och musikern Viktor Norén, i juryn i sällskap av David Batra. För sjunde året i rad är det Pär Lernström som leder tittaren genom programmet.

I programmets tredje avsnitt dyker ett bekant ansikte upp, det är nämligen den 11-åriga kändissonen Orlando Wahlsteen, som kliver in på scenen för att ta juryn med storm.

– Idag ska jag bjuda juryn på en show och det kommer bli en mix av flera saker, säger Orlando i programmet.

Annons

Därför känner du igen Orlando Wahlsteen i Talang 2023

Det är minst sagt en show Orlando bjuder på uppe på Talang-scenen, där både sång, beatbox och karate står i fokus i hans nummer. Både juryn och publiken imponeras av hans fartfyllda framträdande. Någon som hejar extra mycket i publiken är artisten Anna Sahlene, 46, som syns jubla friskt när kameran visar publikbilder. Anna är nämligen mamma till Orlando och äpplet verkar inte falla långt från trädet.

Det verkar som att Orlando går i mammas fotspår och trivs med att stå på scenen och underhålla, vilket han säger till Pär Lernström i Talang.

– Jag gillar scenkläder väldigt mycket, när jag står på scenen känner jag glädje, säger Orlando i Talang.

– Du gillar scenen?, frågar Pär.

– Ja, skoja inte! Men jag gillar när alla bara "Go Orlando!" så kan jag stå här och ta all uppmärksamhet.

Orlando är minst sagt svår att missa, han beskriver sig själv som ett modelejon och att han älskar kläder och allt runtikring show.

Annons

När Hänt når Anna berättar hon om känslorna över sonens framträdande.

Jag är såååå stolt”, skriver Anna till Hänt.

Orlando Wahlsteen går i mamma Anna Sahlenes fotspår

Orlando jobbar, precis som hans mamma, med att dubba film. Han har bland annat gjort rösten till Luca i Disneys film med samma namn från år 2021. Han har även synts i SVT:s tv-serie Lea.

Talang-scenen är inte den första stora scen som Orlando tar sig an. När han var åtta år gammal framträdde han tillsammans med Nanne Grönwall på pride-scenen. Vilket Anna berättade för Hänt på invigningen för Stockholm Pride 2022.

– Året innan pandemin stod min son här på scenen, han var åtta år då, tillsammans med Nanne Grönwall. Det var så fint, jag var så stolt över honom.

Att både Orlando och hans storasyster Lily, har gått i sin mammas fotspår är inget som Anna har pushat för, däremot tror hon inte på att säga nej när lusten kallar.

Hur det går för Orlando i Talang 2023 återstår att se!

FOTO: TV4

Annons