TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Orden om Benjamin Ingrosso efter Nicole Falcianis kärleksavslöjande

17 aug, 2020 
Följarnas frågor om Benjamin Ingrosso – efter Nicole Falcianis avslöjande om nya kärleken
Efter uppbrottet från Eric Saade verkar Nicole Falciani ha hittat kärleken på nytt.
Och efter hennes nya kärleksavslöjande undrar flera av hennes följare om personen hon nu dejtar är Benjamin Ingrosso.
Annons
Allt om Nicole FalcianiBrand logo
Allt om Nicole Falciani

Influencern Nicole Falciani, 23, och artisten Eric Saade, 29, skulle ha gift sig i maj tidigare i år, men på grund av Covid-19 sköts bröllopet först upp, och bara dagar innan paret först skulle ha gift sig så gick de ut med att de gått skilda vägar.

Både Eric och Nicole har därefter bekräftat att det helt och hållet var Erics beslut att lämna relationen, och i ett inlägg på sin blogg berättade Nicole hur hon gjort för att ta sig igenom sorgen efter det plötsliga uppbrottet.

Ganska direkt när jag blev dumpad kom jag till insikt med att det finns INGENTING jag kan göra för att ändra beslutet eller situationen. Jag fick helt enkelt bara acceptera hur det var”, skriver hon och fortsätter:

Jag gjorde allt i min makt för att rädda relationen men han tyckte inte det var tillräckligt. Där och då släppte jag det.

Nicole Falciani om nya kärleken

I samma blogginlägg berättade hon också att hon fortfarande har hopp om att hitta kärleken igen.

Annons

Jag tror det finns mer än en bara en person som man klickar själsligt med. Och jag tror definitivt kärleken kommer när man minst anar det. Jag ser absolut att jag kommer bli ihop, gifta mig och eventuellt skaffa familj med någon annan i framtiden.

Och inte bara det – hon verkar nu ha hittat kärleken igen! I sin senaste video på Youtube svarar hon på frågor, och en av hennes följare undrar om hon dejtar någon just nu.

– Om vi säger så här, ja, det kan man verkligen säga att jag gör. Jag tänker att vi lämnar den frågan där, men ja jag träffar någon, säger Nicole och skrattar.

– Gud vad pinsamt det var att svara på den här frågan, tillägger hon.

Frågorna om Benjamin Ingrosso

Att Nicole verkar ha träffat någon får hennes följare att jubla.

Va härligt att se dig glad och fnittrig när du svarar på frågan om du dejtar någon just nu!! Du förtjänar allt gott i livet och att må bra”, skriver en bland kommentarerna.

I början av sommaren syntes Nicole Falciani ihop med artisten Benjamin Ingrosso, 22, något som fick deras följare att spekulera i den verkliga relationen mellan dem. Och bland kommentarerna till Nicoles senaste video finns det följare som fortfarande misstänker att hennes nya kärlek är Benjamin Ingrosso.

Är det Benjamin?” undrar en och en annan kommenterar:

De e Benjamin du träffat Hehehe lycka till bland er!

Nicole har ännu inte svarat på kommentarerna.

FOTO: TT, Youtube

Annons