Oliver Sallmanns comeback skapar kaos i Ex on the beach

press.discoverynetworks.se

Oliver Sallmann är ett välkänt ansikte för alla som följt realityserien Ex on the beach. Två gånger har han varit med i programmet full av kärlek, bråk och fest. Nu kommer han tillbaka en tredje gång!

Oliver Sallmann, 27, är ett namn du känner igen om du hänger med i dokusåpa-svängen. Ex on the beach är en realityserie som utspelar sig i en lyxvilla på en exotisk ö någonstans i medelhavet där unga killar och tjejer bor tillsammans under flera veckor. I huset får de leva lyxliv, gå på romantiska dejter, steka i solen och festa som att det inte finns någon morgondag. Men det finns en liten hake, varje dag riskerar du som deltagare att ditt ex kliver in i huset och lever drömmen med dig. Detta resulterar ofta i att drömmen snabbt förvandlas till en mardröm.

Detta är ett program som Oliver Sallmann medverkat i två gånger. Han har bråkat, festat, solat, badat och funnit kärlek så att det räcker och blir över i programmet, men än är han inte färdig. Han vill ha mer av det goda, och mer av sina ex. Därför har han nu valt att kliva in i programmet ännu en gång och medverkar därmed i Ex on the beach tredje gången gillt. Han är otroligt peppad över att få vara med i programmet igen. Någon som också blir glad när han gör entré är Jasmine Gustafsson, 24, som också medverkar i programmet.

– Det var Oliver! Jag tycker det är skitkul, honom känner man ju, säger hon.

Oliver Sallmann kommer in som ex till Elin Skog, 21, men när han och Jasmine Gustafsson får kila iväg på en dejt kommer det fram att de haft en fling för över tre år sedan.

– Min och Jasmines story är väl att vi hade kontakt för tre år sedan och snackade när jag var i Miami, det var på gång en riktig flirt, berättar Oliver Sallmann i programmet.

Men parets relation blev dock aldrig mer än en flirt då Jasmine Gustafsson träffade ex-pojkvännen Adrian Montin, 26, som också är med i programmet. Han är medveten om den tidigare flirten mellan Jasmine Gustafsson och Oliver Sallmann och på dejten konstaterar de snabbt att han kommer bli svartsjuk.

– Jag är inte rädd för vad Adrian har att säga om mig när jag kommer in till, jag och Jasmine hade kontakt innan de träffades så det hade varit lite omoget om han skulle bli sur över en sån sak, säger Oliver Sallmann.

Hur stämningen kommer vara framöver är ännu oklart, men det ska bli otroligt spännande att följa detta drama.

Ex on the beach sänds söndag 30 september kl 22.00 på kanal 11.

Här berättar Oliver Sallmann sanningen om tidigare romansen i Ex on the beach

LÄS OCKSÅ: Skrällen: Här är alla deltagare i Ex on the beach All stars 2018

LÄS OCKSÅ: Test: Vilken dokusåpa skulle du passa bäst i?

Foto: Kanal 11