LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Oliver är killen som Bianca kärlekshyllar – hans egna ord om relationen

27 maj, 2024 
Loke Westberg
Influencern Bianca Ingrosso har under den senaste tiden kopplats ihop med hockeyspelaren Oliver Kylington.
Men vem är han egentligen? Hänt reder ut vem mannen i Biancas liv är.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”Brand logo
Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”

Det var under en semester i spanska Palma och Ibiza förra året som Wahlgrens värld-aktuella Bianca Ingrosso, 29, syntes tillsammans med hockeyspelaren Patrick Cehlin, 32, och hans kompis Oliver Kylington, 27, som också är NHL-proffs i USA.

Det florerade då kärleksrykten mellan Bianca och Patrick, som kopplades ihop efter semestern. Men relationen stannade vid vänskap och idag är ser Bianca honom som en vän för livet.

Bianca Ingrosso god vän med NHL-spelaren

I förra veckan publicerade Bianca dock en bild som fick spekulationerna att ta fart igen – men denna gången om Oliver Kylington.

”Grattis på födelsedagen till den snällaste själen som finns. Tack för att du kom in i mitt liv förra året!!!”, skrev Bianca på sin Instagram-story då och hänvisade till ett inlägg hon la upp sommaren före.

Annons

Oliver Kylington själv har tidigare uttalat sig om sin relation med Bianca till sajten Hockey News.

– Jag kommer inte svara på någonting utan jag tror ni har fiskat upp vad vi har lagt ut på sociala medier. Så ni får gissa er till det ni får se. Men jag har faktiskt inga kommentarer på det, sa han nyhetssajten.

Det här är Oliver Kylington

Så vem är egentligen denne man som tycks betyda så mycket för Bianca?

Oliver Kylington är en svensk professionell hockeyspelare som spelar för NHL-laget Calgary Flames i Kanada.

Han föddes i Stockholm 1997 och växte upp i Sundbyberg med hans svenska pappa Börje och eritreanska mamma Teber. Redan som 16-åring debuterade han i SHL-laget Färjestad BK och hann sen även att spela en sväng i Stockholmslaget AIK innan han 2015 draftades som 60:e val av Calgary Flames. I NHL-laget i sydvästra Kanada har han spelat sedan dess.

I början av NHL-säsongen 2022/2023 stod det dock klart att han skulle missa den aktuella säsongen på grund av sin psykiska hälsa.

Annons

– Jag kände mig vilse. I kände att jag inte kunde lita på någon faktiskt, sa han i en intervju med kanadensiska Sportsnet.

– Grejen med trauma är att du inte kan gömma dig bakom det, förklarade han vidare för kanalen.

Han gjorde sin comeback i rinken under januari månad i år, då hade han inte spelat ishockey sedan maj 2022.

”Under de senaste två åren har jag påbörjat resan med att komma över trauman från mitt förflutna som har funnits sedan min barndom. Trauman som jag själv inte visste fanns där eftersom jag inte hade verktygen att möta dem”, skrev hockeyspelaren på Instagram efter att 2024 års säsong tagit slut.

Nu börjar semestertiderna sakta men säkert att närma sig, det återstår att se om Bianca får sällskap av Oliver även denna sommar.

FOTO: INSTAGRAM / TT

Annons