Oliver Ingrossos okända karriär – första orden om skivbolaget

Oliver Ingrosso och Pernilla Wahlgren

Foto: TT

Oliver Ingrossos lever ett liv utanför offentligheten.
Nu avslöjar mamma Pernilla Wahlgren en tidigare okänd detalj om sonens karriär.
Därför syns inte Oliver Ingrosso i Wahlgrens värld
Slå på ljud

Oliver Ingrosso, 31, är äldst av syskonskaran Wahlgren/Ingrosso. Med en mamma som Pernilla Wahlgren och pappa som Emilio Ingrosso har Oliver varit känd sedan barnsben.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Oliver Ingrossos kamp under pandemin

Trots att Oliver valt att leva ett liv utanför offentligen och medvetet tagit avstånd från familjens program Wahlgrens värld så syns han då och då i tv-rutan eller på Youtube. Med en lillasyster som Bianca Ingrosso, 26, dokumenteras nämligen stora delar av hans liv på Youtube samt andra sociala medier.

Även om Oliver inte verkar lockas av det offentliga livet så har han trots detta samma intresse som resterande familjemedlemmar – musiken. Oliver arbetar vanligtvis som dj men under pandemin har hans karriär drabbats hårt.

Det var i Pernillas podcast Wahlgren och Wistam som hon tog upp hur sonen drabbats av den tuffa tiden.

– Jag är så trött på de här bidragen som inte kommer till folk som verkligen behöver det. Oliver som jobbar som dj, han har fått avslag på alla sina ansökningar, sa då Pernilla.

Pernilla Wahlgrens avslöjande om Olivers karriär

Men nyligen kom Oliver med ett riktigt glädjebesked. Förra veckan kunde han nämligen avslöja att han släpper ny musik. Detta visade sig vara något som togs glatt emot av följarna och även andra familjemedlemmar har delat nyheten.

Pernilla har exempelvis publicerat ett inlägg där hon hyllar sonens nya låt och samtidigt avslöjar att han, förutom att göra musik, även har ett eget skivbolag.

”Ny pulserande house-musik från min grymma Oliver Ingrosso!! Släppt på egna Manaton records ( som Oliver bestämde att hans skivbolag skulle heta redan när han var liten...!) LÄNGTAR tills du får stå framför club-publiken & spela din musik igen, min älskade Olli...!! Tills dess får ni höja volymen & dansa hemma i vardagsrummet istället..!”

LÄS OCKSÅ: TV4-tittarnas ilska mot Maria Forsblom och Martin Järborg i Nyhetsmorgon

LÄS OCKSÅ: Agnes Carlsson flyttar – första orden om beslutet med fästmannen

FRÅN FÖRSTASIDAN