LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Namnet på Oliver Ingrossos andra barn – nästan ingen heter det

15 feb, 2024 
Hedvig Tärnholm
Venus Soltani
Oliver Ingrosso
Oliver Ingrosso och flickvännen Zoe-Fay fick sitt första barn förra året.
Nu berättar Zoe-Fay om sina nya barnplaner och ett mycket ovanligt barnnamn avslöjas i samma veva.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Benjamin Ingrosso om Carolina Gynning: ”Sexig”Brand logo
Benjamin Ingrosso om Carolina Gynning: ”Sexig”

Det var i höstas som Oliver Ingrosso, 34, och flickvännen Zoe Fay Brown, 30, kunde välkomna sitt första barn till världen. Då föddes sonen Kalí Ingrosso som redan blivit hela familjen Wahlgren/Ingrossos lilla ögonsten.

Oliver träffade sin nuvarande flickvän Zoe-Fay Brown via en gemensam vän under ett krogbesök. Zoe-Fay blev snabbt en omtyckt influencer på sociala medier efter att deras förhållande gjordes offentligt. Kort efter det att paret träffades blev hon gravid och följarna har fått hänga med under graviditeten och i hennes liv som nybliven mamma.

Zoe–Fay Brown avslöjar ovanliga namnet

Nyligen hade Zoe-Fay en frågestund på sin Instagram. En av följarna undrade kring parets val av namn på deras son Kalí, i sitt svar avslöjar Zoe-Fay det andra namnet paret har åtanke ifall de skulle få en flicka.

”Obi, Oliver var övertygad att Kalí var en flicka lol. Och får vi någonsin en flicka kommer hon heta Obi” skriver Zoe-fay på sin instagram.

Annons

Under sin frågestund får följarna även reda på att paret hoppas på en stor familj i framtiden. På frågan om hur många barn paret vill ha svarar Zoe-Fay:

”4 hehe, kommer säkert ändra sig när man får nr 2 sen

Enligt Skatteverket har 44 personer ”Obi” som förnamn.

Zoe Fay Brown om svårigheterna i relationen med Oliver Ingrosso

En annan följare undrar över hur parets relation påverkats av att de blivit föräldrar.

”Mycket, både på gott och på ont. Att se sin partner bli förälder gör en nog hundra gånger mer kär än man va innan och att bilda familj är verkligen så underbart. Men det är såklart en stor omställning.”, skriver Zoe som svar och fortsätter:

”Man har inte oändlig tid för varandra och egentid och kvalitetstid faller inte längre naturligt utan man får lägga manken till så att det blir av. Gör man inte det känns det som att går varandra på nerverna som fan för man bara är mamma eller pappa och inte ett par längre eller vad man ska säga.”

FOTO: Instagram / Stefan Jerrevång/AFTONBLADET

Annons