LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Oliver Ingrossos flickvän Zoey-Fay Brown och Pernilla Wahlgren i branden

28 jul, 2023 
Johanna Talamo
Pernilla Wahlgren och Zoe-Fay Brown
Det var i sällskap av sin höggravida svärdotter Zoe-Fay Brown och hennes mamma som Pernilla Wahlgren befann sig på hotellet Ellery Beach på Lidingö. Det mysiga familjedygnet kantades dock av en otäck händelse då trion var tvungna att evakuera byggnaden.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Oliver Ingrosso ska bli pappa – bekräftar flickvännenBrand logo
Oliver Ingrosso ska bli pappa – bekräftar flickvännen

Pernilla Wahlgren, 55 äldsta son Oliver Ingrossos flickvän Zoe-Fay Brown är för tillfället höggravid och Pernilla ska snart bli farmor för första gången.

Pernilla i sällskap med Zoe-Fay Brown och hennes mamma hade bestämt sig för att ha lite mor- och svärdotter-tid på Ellery Beach House. Vistelsen kantades dock av en otäck händelse – under fredagsmorgonen utbröt en brand på lyxhotellet.

Pernilla Wahlgrens förhoppningar med Zoe-Fay Browns familj

Familjen Wahlgren/Ingrosso växer sig därmed allt större med en bebis på gång och svärdottern Zoe-Fay Browns familj som blir ytterligare ett tillskott i Pernilla Wahlgrens liv.

I en tidigare intervju med Femina har Pernilla Wahlgren uttryckt förväntningarna inför sin nya roll som farmor och förhoppningarna hon har med Zoe-Fays familj och deras framtida relation sinsemellan.

– Jag kommer älska sönder och skämma bort den här ungen så mycket jag bara får och kan. Jag hoppas på att bli en närvarande farmor som kan ställa upp som barnvakt när de än vill, så att de kan få gå på bio eller gå ut och käka middagar. Så fort jag är ledig så vill jag att de ska kunna ringa mig för hjälp, sade hon till Femina och fortsatte.

Annons

– Jag hoppas också att jag blir bästa kompis med Zoes mamma, så att mormor och farmor kan passa barnet tillsammans. Det vore faktiskt jättemysigt! Hon bor också här i Stockholm och är jättetrevlig.

Zoe-Fay Brown och Pernilla Wahlgren mitt i branddramat

Förhoppningarna om en nära vänskapsrelation med Zoe-Fay Browns mamma har Pernilla Wahlgren nu satt i rullning då de, tillsammans med höggravida Zoe, bestämde sig för att spendera ett dygn på lyxhotellet Ellery Beach på Lidingö.

Det mysiga mor-dotter-svärdotters dygnet avbröts dock abrupt under fredagsmorgonen då en brand utbröt på lyxhotellet.

Enligt polisen skickades rökdykare in då delar av hotellet fylldes av rök.

– Det var en brand i ett rum som personalen larmade om, Det brann i en gardin, sade Ludvig Sääv, ledningsoperator på räddningstjänsten Stor-Stockholm Mitt till Aftonbladet och fortsatte.

Annons

– Det var en del rök i korridoren.

På Pernilla Wahlgrens Instagram har även hon skrivit om händelsen, hon beskriver att trions härliga hotellvistelse kantades av en abrupt väckning av brandalarmet och hon hyllar hotellpersonalen för deras insatser.

”Mor-dotter-svärdotter-dygn med min fina ”svärdotter” och hennes gulliga mamma. Spa och mysig middag i går, och tidig abrupt väckning i morse av brandlarmet som gick kl 7..! Brandbilar snabbt på plats och alla hotellgäster evakuerade till parkeringen i sina gula morgonrockar..!, skriver Pernilla på sin Instagram och fortsätter.

Personalen på Ellery skötte allt exemplariskt, och ingen oro, irritation eller stress bland gästerna. Nu är branden ( som uppenbarligen inte var stor) släckt och vi är redo för hotellfrukost..!

Enligt Aftonbladet var branden släckt vid 08:30 och det var lyckligtvis ingen person som kom till skada.

I kommentarsfältet på Pernilla Wahlgrens Instagram kan man dessutom se att den otäcka händelsen inte verkar ha påverkat tillfället för Zoe-Fay Brown, hennes mamma och Pernilla att komma varandra närmare.

Zoes mamma kommenterar nämligen under Pernillas bild och skriver:

Tack själv käraste Pernilla!”, varpå Pernilla svarar.

Det gör vi om...! Dock utan den tidiga ofrivilliga väckningen...!"

FOTO: ORRE PONTUS/Aftonbladet/Instagram

Annons