LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Oliver Ingrossos flickvän Zoe-Fay om att låta sonen bära klänningar

16 dec, 2023 
Linn Seipel
zoe fay brown och oliver ingrosso, med sonen kali
Nyligen publicerade Oliver Ingrossos flickvän Zoe-Fay Brown en story på Instagram där hon beklagade sig över att inte kunna klä sonen Kalí i klänning.
Något som kan ha lett till reaktioner, om man ser till bilden hon lade upp efter.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Benjamin Ingrosso rankar kärlekslivet – superlåga betygetBrand logo
Benjamin Ingrosso rankar kärlekslivet – superlåga betyget

Wahlgren-Ingrossos familjelycka: ”Livets bästa beslut”

Lyckan över de senaste tillskottet i klanen Wahlgren-Ingrosso har dessa månader varit påtaglig på samtliga familjemedlemmars sociala medier.

Annons

”LYCKAN att få ha denna lilla prins i våra liv…!!! Tack pappa @oliveringrosso och mamma @zoefaybrown för livets bästa beslut! Att skaffa Kalí!”, skrev exempelvis farmor Pernilla Wahlgren i ett inlägg på Instagram nyligen.

Även faster Bianca Ingrosso syns ofta med lilla Kalí i famnen. ”Han stal showen som vanligt”, skrev hon nyligen om lilla knytet på Instagram.

Oliver Ingrossos flickvän Zoe-Fay Brown om att klä sonen i klänning

Även Zoe-Fay uppdaterar flitigt sina följare om vardagen som nybliven mamma. Nyligen lade hon upp en story på sin Instagram, som verkar ha stött reaktioner.

”Jag och Kalí var förbi @livlyclothing med @rosannacharles och är helt besatt av denna butik verkligen. Ibland önskar jag att kunde sätta klänningar på Kalí för kolla hur GULLIGTTTT”, skrev hon på bilden där hon tagit på två skotskrutiga klänningar i bebisstorlek.

zoe fay brown klänningar bebis

Men det verkar som att Zoe-Fay kanske fått en del kritiska kommentarer i sin meddelandeinkorg. Nästan ett dygn senare lägger hon nämligen upp en kompletterande bild på henne och lilla sonen där hon skriver:

Annons
Zoe fay brown med sonen

”Vill förtydliga att Kalí självklart får ha på sig klänning om han vill, men han får ta det beslutet själv när han är gammal nog.”

Hänt har sökt Zoe-Fay Brown, utan svar.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons