oliver ingrosso

Oliver Ingrosso svarar på frågan – nu avslöjar han sanningen: ”Jag har inte...”

Oliver Ingrosso

Familjen Wahlgren/Ingrosso är ständigt aktuella med nya projekt.
Oliver Ingrosso har valt att leva bortom offentlighetens ljus.
På Instagram svarar han på frågan.
"Jag har inte..."

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollin om att jobba tillsammans med Amy Deasismont
0:36

Efter reklamen: Christina Schollin om att jobba tillsammans med Amy Deasismont

(0:36)

Slå på ljud

Oliver Ingrosso, 33, är det äldsta syskonen från den välkända familjen Wahlgren/Ingrosso. Tillsammans med syskonen Bianca Ingrosso, Benjamin Ingrosso och Theo Wahlgren, har han växt upp i rampljuset.

Men jämfört med sina resterande syskon har Oliver valt att hålla sig borta från rampljuset. I serien Wahlgrens värld har vi fått se han bara några få gånger och det är inte ofta som han ställer upp i intervjuer. Oliver har istället gått en annan väg som dj och restaurangägare.

– Jag har nog aldrig riktigt varit intresserad av det, alltså rampljuset i sig. Och jag tycker inte man har någon skyldighet bara för att man sysslar med något som sätter dig i offentlighetens spektrum att du måste vara offentlig, har Oliver tidigare sagt i P4 Extra.

Oliver Ingrosso svarar på frågan – avslöjar varför

Olivers restaurang Olli öppnade förra sommaren i centrala Stockholm och blev genast en av huvudstadens mest bokade restauranger och det kan vara riktigt svårt att få ett bord på restaurangen.

På sin Instagram brukar Oliver inte alltför sällan lägga upp bilder från restaurangen, både på den fina miljön och på maten de serverar. Nyligen publicerade han ett bildspel på några av restaurangens bästsäljande rätter.

"En del av maten, Olli. Varje tisdag kan du äta parmesanrisotto med ragù till lunch. En version av minestronen på bilden blir nästa veckas pasta till lunch också så glöm inte att komma förbi så att du inte missar det.", skriver Oliver på engelska under bilden.

Att Oliver ofta skriver på engelska på sina sociala kanaler är något som följarna har reagerat på. En av hans följare ställer frågan i kommentarsfältet, vilket Oliver svarar på:

"Jag skriver på engelska för att jag i 12 års tid har åkt runt hela världen på varje kontinent förutom Australien och spelat. Min musik lyssnas på i över 180 länder och jag har inte enbart svensk följare."

Anledningen till att Oliver ibland skriver på engelska är alltså på grund av att han har många internationella följare.

Oliver Ingrossos ärliga besked om kärleken

Oliver är som tidigare nämnt mer anonym än resten av familjen och det är inte ofta han delar med sig av detaljer om sitt kärleksliv. I en tidigare intervju med Aftonbladet öppnade han upp sig om kärleken.

Av vad vi vet så lever Oliver Ingrosso som singel idag och enligt han så är det ingen stress. På frågan om han skulle vilja vara i ett förhållande eller om han trivs bra som singel svarade han:

– Jag tänker inte stressa mig in i någonting, i så fall ska det vara för att det känns rätt. Jag tänker inte söka efter ett förhållande bara för att. Jag tänker inte bli tillsammans med någon där jag tänker ”hon är väl helt okej så jag kan tillbringa några år med henne”. Nej, då måste det vara för att det känns rätt.

FOTO: MAGNUS SANDBERG/Aftonbladet

FRÅN FÖRSTASIDAN