Därför bor Benjamin Ingrosso hos Pernilla Wahlgren – Oliver ryter ifrån

PERNILLA WAHLGREN, OLIVER INGROSSO

Oliver Ingrosso är Pernilla Wahlgrens äldsta son och han tar gärna ansvar för sina småsyskon. Men när Pernilla bad honom ta hand om sin 24-årige lillebror fick Oliver nog.
– Så himla taskig, säger Pernilla i Wahlgrens värld.
0:48

Efter reklamen: Pernilla Wahlgren bryter ihop efter händelsen med Christian: ”Tycker så synd om dig”

(0:48)

Pernilla Wahlgren, 54, är mamma till fyra barn; Oliver Ingrosso, 31, Bianca Ingrosso, 27, Benjamin Ingrosso, 24, och Theo Wahlgren, 14. Under årens lopp har Pernilla haft barnen till stor del på egen hand och Bianca har tidigare hyllat henne för den uppgiften.

I den nya säsongen av Wahlgrens värld handlar det främst om Pernilla och självklart hennes stora kärlek Christian Bauer, 56.

Pernilla och Christian har varit ett par i ungefär ett år nu och än idag sprudlar kärleken mellan turturduvorna. I den nya säsongen av Wahlgrens värld får tittarna lära känna Christian ännu bättre och han verkar verkligen trivas framför kameran.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pernilla om Christians medverkan i Wahlgrens värld

Pernilla har tidigare berättat för Aftonbladet om vilken tur hon hade som träffade just Christian i och med att han är så bekväm med att vara med i Wahlgrens värld.

– Det är klart att det är väldigt tacksamt för mig att jag har träffat en kille som faktiskt kan tänka sig att stå framför kameran ibland, det är inte alla som skulle tycka det var fine. Men det är inte så att han kommer ta Biancas plats, ”Wahlgrens värld” kommer inte att bli ”Bauers värld”, säger hon till Aftonbladet.

Exklusivt
Därför stoppade TV4 Farmen-Helené – okända fusket

I det senaste avsnittet av Wahlgrens värld ska Pernilla och Christian iväg till Göteborg där de båda har jobb att göra. Men innan avfärd hade Pernilla ett och annat att stå i. Benjamin var nämligen hemma hos Pernilla på Lidingö då han var sjuk. Även Theo var sängliggandes då han var nyopererad och båda sönerna behövde därmed vara noga med att ta sina mediciner.

– Benjamin sover över för att han är jättesjuk och måste ha vård. Och Theo är nyopererad så det är lite sjukstuga här hemma också, förklarar Pernilla i programmet.

Oliver Ingrosso ryter ifrån efter Pernilla Wahlgrens fråga

Eftersom att Pernilla skulle iväg just den dagen, bara några dagar innan Benjamins födelsedag, så försökte hon kalla in lite hjälp.

– Benjamin är ju då 23, fyller 24 om några dagar, men han är jättesjuk så han kanske kommer vara sjuk på sin 24-årsdag. Så igår ringde jag Oliver och frågade om han inte kunde vara här med Benjamin när jag är borta, säger Pernilla i programmet, men då röt Oliver ifrån på skarpen:

– Då sa han "är du medveten om att Benjamin fyller 24 år? Nej jag kommer inte att passa en vuxen människa", sa han. Så himla taskig, utbrister Pernilla.

PERNILLA WAHLGREN, CHRISTIAN BAUER

Pernilla och Christian åkte till Göteborg tillsammans.

FOTO: DISCOVERY+

FOTO: DISCOVERY+, MAGNUS SANDBERG/Aftonbladet

SENASTE NYTT!