LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Oliver Ingrosso tackar för sig – tar farväl: ”Kommer sakna...”

07 mar, 2024 
Oliver Ingrosso har flera bollar i luften och karriären går spikrakt uppåt.
Nu tackar han för sig efter stora succén.
”Hoppas att du kommer tillbaka”, skriver följarna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrossos stora lycka – så kommer hon vara som fasterBrand logo
Bianca Ingrossos stora lycka – så kommer hon vara som faster

Oliver Ingrosso, 33, är den av syskonen Ingrosso-Wahlgren som valt att leva utanför offentligheten tillskillnad från Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso som är två av våra största stjärnor.

Oliver Ingrosso tackar för sig – efter stora succén

Men under senaste tiden har vi fått se allt mer av Oliver som nu är både dj och restaurangägare och hans karriär spikrakt uppåt. För ett tag sedan släppte Oliver dessutom en kokbok som kommit att mottas väl av svenska folket.

Oliver är även stor på Youtube där han publicerar matlagningsvideos från sin kockbock Quanto Basta. Matlagningen har gjort stor succé och de flesta klippen har över flera tusen visningar.

Men nyligen delade Oliver med sig av ett tråkigt besked. Den senaste videon som han publicerade blir nämligen den sista. Det är i ett Instagram-inlägg som Oliver tackar för sig:

Annons

”Sista videon uppe kl. 12.00 imorgon. Det blir salsiccia pasta på 3 sätt !Vi spelade in 10 videos till kokboken (jag ville spela in mer @mondialforlag) men imorgon läggs den sista vi gjorde i sommars upp på tuben. Lite längre än vanligt, det är ändå 3 pastarätter som ska göras. Här är en bra video som visar hur du själv kan tänka med maten i både min bok och i all annan matlagning också såklart. Hur du kan antingen addera eller ta bort några få ingredienser och resultatet blir väldigt annorlunda i viss mån”

Olivers besked har mötts av starka reaktioner från följarna:

”Omg varför är det din sista video. Det här är så tråkigt, kommer sakna dina YouTube-videor. Jag hoppas att du kommer tillbaka någon gång i framtiden”

”Lagade version 3 ikväll. Perfekt recept! Och vilka smaker!”

FOTO: YOUTUBE, TT

Annons