LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Oliver Ingrosso bryter upp och lämnar – flyttar hem till Pernilla

01 mar, 2024 
Hedvig Tärnholm
Oliver Ingrosso och Pernilla Wahlgren
I podcasten Wahlgren & Wistam berättar Pernilla Wahlgren om den ovanliga familjeanordningen som ska bli verklighet i flera månader. Nu ska nämligen sonen Oliver Ingrosso flytta hem till henne.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren avslöjar sin kändiscrushBrand logo
Pernilla Wahlgren avslöjar sin kändiscrush

Pernilla Wahlgren är van vid att att ha huset fullt vid det här laget. Hennes föräldrar var nyligen inneboende hos henne i det stora huset när snön blev för mycket att hantera ute på Lagnö, och nu är det åter dags att välkomna nya familjemedlemmar hem till huset.

Pernilla Wahlgren: ”Ska bo här i flera månader”

I det senaste avsnittet av podcasten Wahlgren & Wistam berättar Pernilla om sonen Oliver Ingrossos stundande flyttlass som går raka vägen tillbaka till mamma Pernilla.

– Idag flyttar Oliver, Zoe och lilla Kalí hem till oss. Oliver och Zoe håller på att tömma lägenheten som nu är såld och flyttlasset går hit så de ska bo här i flera månader tills det blir inflyttning i deras nya, första gemensamma lägenhet, berättar Pernilla i podcasten.

”Jag skulle inte klara av det”

Att ha familjemedlemmar boende hemma hos sig i vuxen ålder kan vara påfrestande, de flesta som lämnar familjehemmet har nog inte en tanke på att flytta tillbaka igen. Sofia påpekar i podden att hon själv inte skulle klara av att bo med sin mamma och vise versa.

– Kul att ni har den relationen för jag vet inte om jag skulle klara av det, eller om min mamma skulle klara av att bo med mig, säger Sofia.

Pernilla kommer inte vara hemma allt för mycket på grund av den pågående turnén. Men oavsett tycker hon bara att det ska bli trevligt att ha den lilla familjen boende hos sig.

– Det ska bli så himla mysigt att få ta hand om dem lite, säger Pernilla.

FOTO: TT

Annons