LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Oliver Ingrosso fick sparken – erkänner efter bebislyckan: ”Gick inte så jäkla bra”

14 apr, 2023 
Oliver Ingrosso
Oliver Ingrosso har fått sparken.
I podcasten Inga beiga morsor berättar han själv om händelsen som inte gick som planerat.
– Inte så jäkla bra, säger Oliver i podden.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Melina Criborn om dejten med Bianca Ingrosso: ”Svinkul”Brand logo
Melina Criborn om dejten med Bianca Ingrosso: ”Svinkul”

– Jag är skitglad ja, men jag tror inte att det har slagit in än helt och hållet heller, jag har snackat med flera män som ska bli pappor och alla säger samma sak, du som farsa fattar ingenting förrän du står och håller i bebisen på BB, sa han vid avslöjandet.

Stora lyckan med flickvännen Zoe-Fay Brown

Det är tillsammans med flickvännen Zoe-Fay Brown som Oliver ska få sitt första barn. Zoe-Fay har visat upp gravidmagen på Instagram och nyligen lämnade paret Stockholm för en resa till New York.

Hur länge Oliver och Zoe-Fay har varit ett par är oklart, Oliver lever nämligen sitt liv relativt utanför rampljuset. Förhållandet är inget som han har visat upp på sociala medier utan där är det stora fokuset hans karriärsliv. Oliver driver restaurangen Olli som han haft i ungefär ett år.

Annons

Oliver Ingrosso har fått sparken – berättar själv: ”Inte så jäkla bra”

Förutom att berätta om att Zoe-Fay är gravid så berättade även Oliver en hel del annat då han gästade podcasten med bästa vännen Melina Criborn, 32, i spetsen. I avsnittet får Oliver bland annat frågan om han haft några andra jobb än restaurangen och sitt DJ:ande varpå han berättar:

– Jag har jobbat sedan jag var 14. Mitt första jobb var att jag vek servetter på farsans restaurang. Jag fick hundra spänn om dagen, säger Oliver i podden.

– Jag jobbade på Baretto när jag var 14 i Kungsträdgården. Det är ju inte tillåtet men vissa dagar jobbade jag 14 timmar på en dag. Jag stod i köket på Miss Clara i ett år när jag var kanske 25-26.

Utöver inom restaurang-branschen har Oliver haft ytterligare ett jobb men detta var ingen anställning som kom att gå speciellt bra.

Annons

– Jag var i två månader på career builder, jobbguiden. Men det gick inte så bra, då fick jag gå upp typ sex på morgonen vilket jag hatar. Jag är ingen morgonmänniska för fem öre. Sen gick det inte så jäkla bra så efter typ två månader tog de in mig och sa att "Oliver det har ju inte riktigt gått som vi hade tänkt oss". Jag bara "ne". "Så, om du vill får du jobba kvar två veckor och ta ut din fulla lön eller så kan du gå idag om du vill". Jag bara "tack, vi syns inte imorgon. Jag går hem och sover".

FOTO: TT

Annons