LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Oliver Ingrossos flickvän Zoe Fay-Brown visar upp gravidmagen

07 apr, 2023 
OLIVER INGROSSO, ZOE FAY BROWN
Oliver Ingrosso ska bli pappa! Tillsammans med flickvännen Zoe väntar han nu sitt första barn.
Här är första bilden på gravida Zoe!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Oliver Ingrosso ska bli pappa – bekräftar flickvännenBrand logo
Oliver Ingrosso ska bli pappa – bekräftar flickvännen

Nu har nyheten äntligen släppts att Pernilla Wahlgrens, 56, och Emilio Ingrossos, 57, äldsta son Oliver Ingrosso, 33, ska bli pappa för första gången.

Det var i podcasten Inga beiga morsor som Oliver berättade två saker som ingen visste. Det första var att han har hittat kärleken i sin flickvän, Zoe-Fay Brown. Hur länge de varit tillsammans ville han inte säga men han berättade att de har varit ett par sedan en tid tillbaka.

Därefter avslöjade Oliver även att paret väntar barn, Zoe är i vecka 18. Oliver berättade om känslorna över att få barn.

– Jag är skitglad ja, men jag tror inte att det har slagit in än helt och hållet heller, jag har snackat med flera män som ska bli pappor och alla säger samma sak, du som farsa fattar ingenting förrän du står och håller i bebisen på BB, sa han i podden.

Annons

Olivers flickvän Zoe visar upp gravidmagen

Zoe och Oliver har med andra ord varit ett par under en längre tid och för några veckor sedan, när Oliver var i Mexiko, var det mycket som talade för att Zoe också var på plats i tacons hemland.

Men nu är Zoe alltså gravid med parets första barn och även om graviditeten inte var känd för svenska folket så har den faktiskt länge varit känd för hennes följare på Instagram. Där har hon nämligen delat med sig av flera gravidbilder!

Zoe har även uppdaterat sina följare om hur det känns att vara gravid.

”Att vara kvinna suger mestadels av tiden men just nu är det ganska coolt måste jag säga”, skrev hon till bilden.

ZOE FAY BROWN

Pernilla Wahlgrens och Emilio Ingrossos glädje

Att Oliver ska bli pappa var ett glädjande besked för hela familjen Wahlgren/Ingrosso och både Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso har uttryckt sin glädje över att få bli farmor och farfar.

Annons

”Tänk att min förstfödda- min älskade älskade Oliver Ingrosso ska bli PAPPA…!!! Och att jag ska få bli NONNA/ Farmor…!! Känns som igår - fast ändå inte - när Olli var min lilla bebis - och den otroliga lyckan jag kände när han kom till världen & jag fick bli mamma för första gången!”, skrev Pernilla på Instagram.

”Det är fantastiskt att Oliver ska bli pappa!!! Jag älskar ju barn så det blir en helt ny erfarenhet i livet! Det sägs ju att barnbarn är livets efterrätt! Efterrätt gillar vi ju alla!!!”, skrev Emilio i ett meddelande till Hänt.

Hänt har sökt Zoe-Fay Brown och Oliver Ingrosso.

FOTO: Instagram

Annons