LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Oliver Hunt visar upp nya flickvännen – och deras matchande tatueringar

19 nov, 2023 
Linn Seipel
oliver hunt och flickvännen julia
Tv-profilen Oliver Hunt fann inte kärleken i True Love 2023 – men nu så!
Här visar han upp nya flickvännen Julia Longoni – och deras matchande tatueringar!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Oliver Hunts intima scen i True Love Sverige: ”Jag går rakt på sak”Brand logo
Oliver Hunts intima scen i True Love Sverige: ”Jag går rakt på sak”

Oliver Hunt, 28, blev känd i samband med sin medverkan i realityserien Temptation Island, 2017. Där deltog han med sin dåvarande flickvän Kristina, som det tog slut med under programmets gång. Oliver fann istället kärleken i Denise Desmond, som medverkade i programmet som singel.

Tillsammans med henne fick Oliver dottern Leona, som idag hunnit bli fem år. Föräldrarna separerade dock året därpå, och Oliver fann istället kärleken i influencern och Ex on the beach-deltagaren Antonija Mandir. I några år syntes paret med varandra från och till, innan det gick ut med att det var slut 2022.

Oliver Hunt sökte kärleken i True Love tidigare i år

Tidigare i år sökte Oliver Hunt kärleken på nytt i tv, denna gång i programmet True Love. Men någon kärlek blev det inte då.

– Jag var öppen för kärlek. Jag har gjort den här typen av tv förut, så jag visste att det är lätt att hamna i en kärleksbubbla på plats. Nu var jag mer realistisk, sa han efter programmets slut i en intervju med Aftonbladet. Han fortsätter:

Annons

– Det krävs ganska mycket för att jag ska bli kär. Jag behöver någon med karisma, någon som är rak och rolig. Jag vill hitta den där tokiga tjejen som är enkel att ha att göra med. Jag vet inte, kanske är för kräsen.

Oliver Hunt visar upp nya kärleken Julia Longoni: ”En liten cougar”

Men nu har han alltså hittat henne! Hon heter Julia Longoni, är 30 år gammal och jobbar med hästar och som modell. När Hänt hör av sig till honom för att gratta verkar han upp över öronen förälskad.

– Hon är född 93 och fyller 30 på nyårsafton, så har hittat mig en liten cougar. Julia är inte bara bra för mig som min flickvän, hon är också en fantastisk person på många sätt. Hon är omtänksam, generös och har en otrolig förmåga att få mig att känna mig älskad och uppskattad. Hon är också ambitiös och inspirerar mig att sträva efter mina grejer då. Hon själv är otroligt driven jag är oerhört tacksam för att hon kom in i mitt liv. Och även tacksam att hon går så bra ihop med Leona. Leona tycker det är super kul att umgås med henne vilket jag värderar högt, säger han till Hänt.

Så hur träffades ni?

– Vi sågs snabbt på Josefinas i somras där vi hälsade på varandra snabbt samt utbytte en blick som fastande i huvudet. Det dröjde ca 6 månader innan vi började prata, men när vi väl gjorde det var det som om vi hade känt varandra i en evighet. Våra samtal var djupa och meningsfulla, och vi kunde prata om allt. Det kändes rätt väldigt snabbt. Sedan den dagen har vi setts och pratat i ungefär två månader, och det har varit en intensiv tid. Men trots den korta tiden känns allt så rätt. Julia är en person som förstår mig på ett sätt som ingen annan gör eller gjort och bemöter mig på bästa sätt möjliga.

Ni har skaffat matchande tatueringar – hur kom det sig?

– Det stämmer. Vi firade våran vän Leo Knutsson som hade 30-års fest med tema 30-tal härom dagen. Och på plats fanns två tatuerare. Hon är lite knasig av sig och jag är spontan så kände vi, varför inte göra en gemensam tatuering? Kul grej! Så Julia fick rita sin på mig och jag min på henne.

Grattis till kärleken, Oliver och Julia!

FOTO: YouTube/Instagram

Annons