TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ola Rapace om skilsmässan – därför sprack förhållandet: ”Gjorde det osexigt”

28 dec, 2017 
AvOla Brising
Drygt sju år har gått sedan de skilde sig. Nu berättar Ola Rapace för första gången om uppbrottet från Noomi Rapace.
Annons

Skådespelarna Ola Rapace, 46, och Noomi Rapace, 37, var gifta i tio år och har sonen Lev, 14, ihop. 2010 skilde de sig och efter det har Noomi blivit en av Hollywoods största stjärnor. Hon har varit med i storfilmer som ”Sherlock Holmes: A Game of Shadows”, ”Prometheus” och ”Alien: Covenant”. Nu berättar ex-maken Ola Rapace i podcasten ”Schulman show”, om orsaken till varför förhållandet sprack och de inte längre kunde leva tillsammans.

– Noomi var otroligt målstyrd på att komma högst upp i branschen, säger han och fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– För min del så var det som gjorde det osexigt att det blev för mycket karriär. Det handlade för mycket om karriär och för lite om drömmar. Men hon har säkert hundra andra anledningar.

Noomi Rapace är just nu aktuell i Netflix-filmen ”Bright” där hon spelar mot Edgar Ramirez, Will Smith och Joel Edgerton. Här på en bild från premiären strax före jul i Tokyo.

Dock är Ola noga med att poängtera att han har stöttat Noomi till 100 procent i hennes val:

– Jag har värsta respekten för henne och den karriären hon har gjort.

Annons

De är fortfarande vänner efter skilsmässan och har delad vårdnad om Lev. Enligt Ola finns det varken någon bitterhet eller något agg mellan dem.

– Vi insåg båda två att om jag skulle leva det liv jag ville leva och hon det liv hon ville leva så var vi tvungna att sära på oss. Det gick inte att få ihop drömmen helt enkelt, säger han och tillägger:

– Dessutom tror jag att hade det varit meningen att vi skulle leva med varandra så hade vi gjort det ändå. Då hade man hittat ett sätt att överkomma sådana triviala problem.

Foto: IBL

Annons