Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ola Rapace bryter tystnaden om hemliga bröllopet med Sonja

21 maj, 2019 
Lina Arvidsson
Ola Rapace om bröllopet med Sonja Jawo.
Ola Rapace skilde sig från ex-frun Noomi Rapace för nio år sedan. Nu har han gift sig igen med kärleken Sonja Jawo. Efter att har hållit både relationen och bröllopet hemligt berättar Sonja och Ola nu om det romantiska bröllopet i Paris – som skedde helt utan gäster.
Annons
Linnea Henriksson bryter tystnaden om tiden efter förlossningen: ”På riktigt?!”Brand logo
Linnea Henriksson bryter tystnaden om tiden efter förlossningen: ”På riktigt?!”

Förra helgen gifte sig skådespelaren Ola Rapace, 47, med flickvännen Sonja Jawo, 38. Paret har hållit både relationen och bröllopet så hemligt som de kunnat – fram till nu. De har varit tillsammans i nio månader och när de träffades slog kärleken ner som en bomb för dem båda.

I en intervju i Expressen berättar Ola Rapace och Sonja Jawo att de åkte till Paris tillsammans dagen efter att de träffats och sedan dess har de hållit ihop. För Ola är Sonja den första seriösa relation han haft sedan skilsmässan från ex-frun Noomi Rapace, 39, för nio år sedan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det var också Ola som friade till Sonja.

– Jag kände fan att hon är den vackraste människa jag mött så det var logiskt att sätta en ring på fingret. Jag sa det till henne och så tyckte hon också att det är en bra idé, säger Ola Rapace till Expressen.

Annons

Förra helgen återvände de till den romantiska staden – den här gången för att gifta sig med varandra. Ola Rapace bor också delvis i Paris sedan några år, och det var hans önskemål att de skulle gifta sig där. En annan anledning till att de valde just Paris är att de ville hålla bröllopet hemligt.

Aldrig varit lyckligare

De hade varken bjudit vänner eller familj, utan ville ha bröllopet bara för sig själva.

– Det var skönt att det inte var en massa andra där – att det fick vara hemligt och heligt, säger Ola Rapace.

Ola och Sonja Jawo reste till Paris på torsdagen, gifte sig på fredagen och åkte hem på lördagen. Hela tiden regnade det, utom under de två timmar som bröllopet varade.

– Jag har aldrig varit så lycklig som jag var i den stunden. Det var väldigt vackert, fint och känsligt både innan, då och efteråt, säger Sonja Jawo.

Ola Rapace var tidigare varit gift med Noomi Rapace. 2010 gick de skilda vägar efter nio års äktenskap. De har sonen, Lev Rapace, 16, tillsammans. Enligt tidigare uttalanden ska droppen ha varit Noomis då blomstrande karriär.

– Noomi var otroligt målstyrd på att komma högst upp i branschen, berättade han i podcasten Schulman show för två år sedan.

FOTO: Anna Tärnhuvud/TT, Johan Jeppsson/TT

Annons