LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ola Rapace har gift sig med hustrun Sonja Jawo

16 maj, 2019 
Malin Ljung
Ola Rapace gift med hustrun Sonja Jawo
Ola Rapace har gift sig med hemliga flickvännen Sonja Jawo, skriver Expressen. I helgen vigdes de i Paris och nu berättar de varför de hållit det hela hemligt.
Annons

Skådespelaren Ola Rapace, 47, har gift sig! I helgen vigdes han och flickvännen Sonja Jawo, 38, i Paris, skriver Expressen.

Parets relation har fram tills nu gått under radarn och hur länge de varit tillsammans är oklart. Däremot bekräftar bruden, Sonja Jawo, att vigseln var privat och att de valt att hålla det hemligt.

– Vi vill ha det liksom lite lowkey så där så jag lämnar det där, säger Sonja Jawo till Expressen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Hon är storasyster till Icona Pop-stjärnan Aino Jawo, 32.

Sonja Jawo 2018
Ola Rapace nya hustru Sonja Jawo.

Ola Rapace har tidigare varit gift med skådespelaren Noomi Rapace. Nio år efter bröllopet gick de dock skilda vägar 2010. Enligt tidigare uttalanden så ska droppen ha varit Noomis då blomstrande karriär.

– Noomi var otroligt målstyrd på att komma högst upp i branschen, berättade han i podcasten ”Schulman show” för två år sedan.

Däremot har båda i en gemensam intervju tillbakavisat att det var ett dramatiskt beslut.

– Det är ett gemensamt beslut. Det är inga andra människor inblandade i det. Det är inga svek. Inget krig, inget drama. Det är bara vi två som är inblandade, berättade Noomi Rapace för Expressen.

Arès premiärvisas i Sverige den 21 oktober under filmfestivalen Monsters of Film i Stockholm.
Ola Rapace har gift sig med hemliga flickvännen Sonja.

Det senaste kända förhållandet Ola Rapace var med 22 år yngre stylisten Jahwanna Berglund Stewart. Hösten 2o15 kunde Hänt avslöja att de var ett par, och i december 2017 meddelade de att de bodde tillsammans.

 

Annons