Artikeln innehåller reklamlänkar

Ola Lustigs nya relationsbesked – avslöjar kärlekslyckan

Ola Lustigs nya relationsbesked – avslöjar kärlekslyckan

Radioprofilen Ola Lustig har funnit kärleken. För Hänt berättar han att han är upp över öronen förälskad i sin nya flickvän. ”Jag är väldigt lycklig just nu”, säger han.
Slå på ljud

Radioprofilen Ola Lustig, 41, slog igenom som programledare för NRJ:s morgonshow Vakna med NRJ och han har även hörts i Rix Morgonzoo. Nu har han gått över till Power Hit Radio och nu är han även aktuell som programledare för det nya dejtingprogrammet Viafree live date. Men Ola Lustig själv har slutat med att dejta och leta – då det nu finns någon speciell i hans liv.

– Programledaren har en lång dejtinghistoria bakom sig, men han är numera off the market, säger han.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Han är väldigt kär i sin nya flickvän men han har valt att hålla romansen privat just nu.

– Det här är egentligen min kommentar, jag är väldigt lycklig just nu. Men i övrigt så har jag tagit beslutet att hålla det privat, hålla det lite under radarn så länge.

Kan du säga hur pass nytt det är? 

– Det är inte så nytt. Jag har varit lycklig ett bra tag är mitt svar på den frågan. Lycklig och tacksam. Det är fint är det, säger Ola Lustig.

Aktuell med nya Viafree live date

Den 23 september drar dejtingprogrammet Viafree live date igång som Ola Lustig är programledare för. Programmet går ut på att åtta kändisar ska dejta fyra personer var – direktsänt.

– Tänk dig själv hur det är att träffa en person för första gången. Det finns massor med undersökningar som visar att de tar mellan sju till tio sekunder att bestämma sig om man ska ligga med den personen eller inte. Det är så snabbt det går för oss människor att se om man vill placera personen under en ja eller nej kategori undermedvetet. Denna stund får vi se på bild nu, när åtta kändisar ska dejta fyra personer var, berättar Ola Lustig.

Det blir inga uppdrag eller liknande för de som dejtar, utan enbart en timme direktsänd middag.

– Inga fånerier helt enkelt. Vi lägger oss inte i, säger Ola Lustig.

Hur ser man till så att det är personer som är genuint intresserade av kändisen och inte dess kändisskap?

– Man får läsa ansökningarna ganska noga, men sen känner vi ju på dem genom telefonintervjuer. Vårt mål från produktionen är att styra bort den grejen helt.

I premiärveckan av dejtingprogrammet är det realityprofilen Marcus ”Mcuze” Johansson, 24, som kommer att medverka i fyra avsnitt, där han ska dejta fyra utvalda personerna. Just nu går det att söka till programmet och därmed ha chansen att gå på en dejt med realitystjärnan.

Viafrees Live Date sänds i 32 direktsända avsnitt och har premiär den 23 september kl 19.00 på Viafree.

FOTO: Karina Ljungdahl / IBL Bildbyrå/ Eero Hannukainen / TT

SENASTE NYTT!