LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Chockbeskedet: Ola Lustig hoppar av Vakna med NRJ

06 jul, 2018 
Malin Ljung
Efter 12 år i morgonradio hoppar Ola Lustig av succéprogrammet Vakna med NRJ. Nu berättar han om orsaken till att han slutar.
Annons

Radiokanalen NRJ har drabbats av ett oväntat avhopp från sin morgonshow “Vakna med NRJ”. Det är den populära programledaren Ola Lustig som avslöjar att lämnar kollegorna Malin Gramer och Farao Groth.

På sin Instagram avslöjar han orsaken till beslutet, och ser tillbaka på alla minnen han har från sin tid i programformatet.

– Efter 10 år med morgonradio är det dags för mig att få sova ut. Alltså WOW vilken magisk underbar rolig tid det har varit. Så tacksam för att just jag har fått ha såhär roligt på jobbet, skriver Ola Lustig.

Och anledningen till att han hoppar av är en av de finare motiveringarna och handlar om hans son.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag väljer att gå vidare för att Bosse börjar skolan till hösten och jag vill kunna vakna tillsammans med honom och hålla handen påväg till plugget så att han får en bra start, skriver Lustig.

I februari meddelade Ola Lustig att han och hustrun Linda Lustig skulle skilja sig under odramatiska former.

Annons

”Vi sa för alltid men fick nöja oss med 12 år! Jag och Linda har gemensamt beslutat oss för att gå skilda vägar. Det har varit mitt livs kärlekshistoria men även fantastiska historier har en början och ett slut. Ett fantastiskt äventyr med dig vid min sida min älskade Linda. Just nu känns det som att allt faller isär men kanske faller det också på plats? Jag har alltid velat uppleva en riktigt stor kärlekshistoria och det fick jag med dig. Tack för allt Linda”, skrev Ola på sin Instagram när skilsmässan meddelades.

Stort lycka till i framtiden önskar vi på Hänt!

FOTO: Instagram, Ibl

Annons