LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför får inte Ullared-Ola-Conny sitta i kassan – sjuka anledningen

31 maj, 2024 
Ola-Conny har blivit rikskänd för sin tjänst på Ullared. Men det har dessvärre lett till att han inte får sitta i kassan...
– Det går inte för mig, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hänts krönikör: Vi vill ha tillbaka Ullared nu!Brand logo
Hänts krönikör: Vi vill ha tillbaka Ullared nu!

Ola-Conny Wallgren, 60, blev rikskänd i och med sin medverkan i Ullared. Tillsammans med karaktärer som Morgan Karlsson, 50, och Maritta Söderström, 80, har de gjort succé hemma i tv-sofforna.

Faktum är att de blivit så pass folkkära att kunder på Ullared blir helt till sig när de ser Ola-Conny eller Morgan i butiken.

Morgan har till exempel berättat för Hänt att kunder kan komma fram till honom och fråga om aktier eller resetips. Detta eftersom de läst på nätet att han är så himla bra på de sakerna.

Ola-Conny stoppas av chefen – får inte sitta i kassan

Och precis så är det för Ola-Conny också. Men detta har dock lett till att Ola-Conny inte riktigt kan göra allt som de andra medarbetarna kan. Han får nämligen inte sitta i kassan!

Annons

– När jag sökte till Ullared tänkte jag såhär "bara jag inte behöver sitta i kassan, för det vill jag inte" och det har jag faktiskt inte gjort. Jag har testat på, men nu får jag inte sitta i kassan för det blir sådan kö och det vill de ju inte att det ska vara, säger Ola-Conny till Hänt och fortsätter:

– Alla ska ju kunna sitta i kassan men det funkar inte så. Det går inte för mig.

Varför inte? Är det för att du inte är tillräckligt snabb eller?

– Nej men det är ju för att jag är i den positionen jag är. Det ska tas kort och autografer och det funkar inte riktigt så, det går ju inte. Det fattar man ju, säger Ola-Conny och tillägger:

– Det funkar inte liksom. Så nej, då fick jag inte det. Men det är väl bra det, man gör ju så många andra jobb här ändå. Men jag har i alla fall lärt mig lite grann att sitta i kassan i alla fall.

Ola-Conny stoppas från semestern med Linda

Att det finns mycket annat att göra på Ullared råder det inga tvivel kring och det är aldrig en lugn stund på det populära shopping-paradiset. Nyligen kunde Hänt rapportera om den kommande sommarsäsongen.

Annons

Ola-Conny kommer dessvärre inte få hela sin semester tillsammans med sin flickvän Linda Persson.

– Jag vet inte exakt, men det blir ju halva semestern där som hon har själv och jag också. Så det är ju lite tråkigt, men vi jobbar ju här på Gekås så det är ju likt för alla. Det är lite tråkigt sådär, men ibland kanske man kan få ihop det. Men ja, det blir nog bra ändå, säger han och fortsätter:

– Annars får man väl ta semester på ett annat sätt, lite längre fram, om man vill göra något tillsammans.

FOTO: Ronny Karlsson, Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT

Annons