LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ola-Conny om gay-ryktet: Jag har aldrig tafsat på Morgan

12 dec, 2016 
AvOla Lagerström
Ola-Conny Wallgren, känd från "Ullared" på kanal5, berättar om ryktet att han och Morgan Karlsson haft ett förhållande.
Annons

Hej Ola-Conny! Allt bra?

– Ja, det får jag lov att säga!

Du är galet populär hos det motsatta könet. Brukar dina beundrarinnor försöka dra in dig i hissen på jobbet i avsikt att hångla upp dig?

– Nej, det har aldrig förekommit. Men jag har fått många blickar. Det är inget som jag mått dåligt av. Jag har även fått en del tjuvnyp i rumpan för att inte tala om lappar med telefonnummer. Men jag passar mig för sådana grejer och jag tycker mest att det är pinsamt när någon ropar: ”Hallå, snygging!”

När fick du senast fly i panik?

– I somras när jag var på dansgalan i Ullared. Det blev lite för mycket av det goda.

Har Morgan samma dragningskraft hos tjejerna?

– Jag vet faktiskt inte. Han säger det men jag har inte kontrollerat det. Jag vill inte förstöra nöjet för honom. Påstår han det så gläds jag åt honom.

Brukar du gå omkring på stan iförd gorilladräkt för att slippa alla nyfikna blickar?

Annons

– Nej, men ibland försöker jag att skaka av mig folk genom att gå in på Hemtex. Eller så ställer jag mig vid en busshållplats och låtsas att jag läser busstiderna.

Under årens lopp har det cirkulerat en del rykten om dig. Det har bland annat ryktats om att du och Morgan haft ett gayförhållande. Och nu senast gick det ett romansrykte om dig och Camilla Henemark. Vilket rykte har du skrattat mest åt?

– Romansryktet med Camilla. Jag gjorde inte mycket för att skylla ifrån mig. Jag sa bara som det var, att vi hade ätit en middag ihop. Men ryktet spred sig fort. Jag har förklarat för folk hur det ligger till men alla tror att jag ljuger. Morgan tror stenhårt på ryktet. Jag har sagt hur det är men han tror mig inte. Fast jag bryr mig inte. Det är ett roligt rykte! Jag är nästan lite stolt över det.

Kan du även svära på att du och Morgan aldrig tafsat på varandra?

– Ja, det kan jag sätta vad som helst på. Det har aldrig förekommit. Aldrig någonsin! Det är så jävla sjukt, (skratt).

Annons

Vad gör du och Morgan när ni har kvalitetstid ihop?

– Antingen så hjälper jag honom att måla fönster eller så sitter vi och väntar på tåget och tar en kopp kaffe och väntar på att tiden ska gå. Det är den kvalitetstiden vi har kan man säga.

Är det pest eller fest att vara med på Hänt.se?

– Det är fest! Bara roligt. Jag tycker att det är skoj att läsa om mig själv. Däremot tycker jag inte om att se mig själv på bild. Efteråt får man höra alla kommentarer: ”Är det verkligen sant det som står” ”Ja, det är sant”, svarar jag.

Ola-Conny Wallgren.
Ola-Conny Wallgren.

Är du kär?

– Nej, och jag har nästan glömt hur det är att vara kär. Det kan komma men det går över lika snabbt.

Annons

Hur ska man göra som tjej om man vill sätta ditt hjärta i brand?

– Det skulle väl vara att överrumpla mig på något sätt. Att ta initiativet innan jag själv hinner ta det. Kanske spänna blicken i en och säga: ”Ska vi gå på bio?”

Hur viktigt är utseendet?

– Svår fråga. Tjejer är som choklad. En chokladbit kan se jättefin ut men det är inte säkert att den smakar bra. Den kan smaka skit och då får man kasta hela chokladkartongen i papperskorgen.

Till sist Ola-Conny, vad skulle du välja: plötsligt förintas i ett otäckt slukhål under en söndagspromenad, bli ihop med en tjej som är så shoppingglad att det går hål i din plånbok eller sälja hus och hem och bosätta dig i Morgans potatiskällare?

– (Skratt). Det där med plånboken kan jag acceptera. Det är okej. Som jag brukar säga: ”Man får sila myggen och svälja kamelerna!”

Namn: Ola-Conny Wallgren
Ålder: 52
Familj: Tre barn i åldrarna 10, 20 och 22 år. Gordonsetterhunden Wolff, 11
Bor: Mellan Falkenberg och Varberg
Stjärntecken: Stenbock
Älskar att: Sitta hemma i soffan, ha fötterna på bordet och kolla på en riktigt spännande film
Hatar att: Stå och frysa och tanka bilen
Kändismerit: Sprungit rakt in i Patrik Sjöberg med en jättestor plastboll på kroppen!

Foto: IBL, Kanal5

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons