Idol 2023 marknadsföring banner

Camilla Henemark på dejt med Ola-Conny: "En redig karl"

19 nov, 2016 
AvOla Lagerström
Hon har haft en minst sagt omskriven affär med kungen. Nu ryktas det om att Camilla Henemark även haft en fling med Ola-Conny från "Ullared".
Annons

Titt som tätt blossar det upp spännande romansrykten kring våra svenska kändisar. För Hänt avslöjar nu Ullareds stolthet Ola-Conny Wallgren, 52, att det florerar ett envist rykte som säger att han och Camilla Henemark, 52, haft en kärleksaffär! Ola-Conny berättar att han och Camilla medverkade i ett lekprogram i tv för uppskattningsvis fem år sedan. Efter en av inspelningsdagarna intog han och Camilla en gemensam måltid på en restaurang – något som nyfikna ögon noterade. Därmed var ryktet fött.

– Sedan dess har det pratats, säger Ola-Conny. Vänner och kollegor är spik allvarliga. De tror mig inte för en sekund när jag försöker förklara hur det ligger till. Någon sa: Dra den om vargen och rödluvan också. Och innan man skils åt, säger de: Hur var det förresten med dig och Camilla Henemark..?

Ola-Conny upplever att ryktet slagit rot.

Annons

– Men jag brukar inte göra så stor affär av det här, jag bara skrattar. Låt folk prata. Jag bjuder på det. Sedan är jag ju singel och Camilla snäll och bra. Jag är nästan stolt över ryktet. Men tänk vad små ögon kan bli stora! Och öron med för den delen, konstaterar Ola-Conny vars vän och tv-kollega Morgan Karlsson, 43, roas av romansryktet.

– Morgan kör på med det där hela tiden, han tycker att det är jättekul, säger Ola-Conny.

Camilla skrattar när hon ombeds att kommentera ryktet:

– Ola-Conny är en riktig snygging! Jag skulle mycket väl kunna tänka mig att gå på dejt med honom. Och vi har faktiskt ätit middag en gång. Han är en redig karl som gillar jakt och natur, så varför inte?

Ola-Conny var tidigare tillsammans med Carina Ivarsson, 34, som han träffade under ett arbetspass på “Ullared”. Relationen höll i drygt ett år. Sedan blev stackars Ola-Conny dumpad.

Foto: Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons