Idol 2023 marknadsföring banner

Farmen-Andreas Gauffin om relationen till Danny Saucedo: ”Så lika”

21 jan, 2023 
Andreas Gauffin och Danny Saucedo
Andreas Gauffin som medverkar i Farmen 2023 har en okänd koppling till artisten Danny Saucedo.
Nu berättar han om relationen.
– Det var så jag blev tillfrågad..., säger Andreas Gauffin till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anna Brolins avslöjande om Farmen-inspelningarna
Anna Brolins avslöjande om Farmen-inspelningarna

Farmen 2023 är igång och det ser ut att bli en säsong som bjuder på både intriger och romantik. En av deltagarna som tävlar om att bli årets farmare är Andreas Gauffin. För honom är det inget nytt att vara framför kameran då han vanligtvis arbetar som skådespelare.

Andreas har under åren medverkat i en hel del produktioner, bland annat Heder från 2019 som hitman där han bar på svart keps och hoodie. Han har även haft en roll i Morden i sandhamn från 2020 där han spelade barägare.

Andreas Gauffins okända koppling till artisten Danny Saucedo

Rollistan kan göras lång och nyligen syntes Andreas dessutom i Danny Saucedos, 36, nya program Ägd av Danny där han prankar andra kändisar.

På Instagram berättar Andreas om hur han fick ett samtal som ledde till att han fick arbeta tillsammans med artisten. När Hänt når Andreas berättar han mer om hur han och Danny känner till varandra.

Annons

– Jag kan inte säga att vi har mycket till en relation men han går in och gillar mina statusar på Instagram någon gång ibland. Vi har gemensamma vänner så det var så jag blev tillfrågad. Han hade blivit tipsad av en rollsättare om mig, så då blev jag tillfrågad att blåsa Arantxa Alvarez. Så jag åkte in och hängde med Danny där på förmiddagen. Vi tog lite bilder och jag sa att jag brukar få höra att vi är lika men ingen av oss såg väl riktigt det, säger Andreas och skrattar.

Farmen-deltagaren har nämligen även publicerat en bild på sig och Danny från ett tillfälle där de har mötts.

”Ännu en dag på jobbet...Brukar få höra att vi är så lika... Härmed kan vi slå hål på den myten!”, skriver han till bilden.

– Skulle jag gå fram och hälsa på stan skulle han nog känna igen mig, men det är inte mer än så, säger Andreas.

Anna Brolins första ord om nya Farmen-säsongen

Likt tidigare år är det ingen mindre än Anna Brolin, 42, som programleder Farmen. Så här har hon tidigare förklarat säsongen i en intervju med Hänt.

Annons

– Det är som alltid väldigt roligt att vara tillbaka med ännu en säsong av Farmen. Årets säsong är en rolig mix av deltagare och den bjuder på intriger, starka känslor och många skratt.

FOTO: TV4/Instagram

Annons