ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Okända detaljerna i Marko & Irma – nu kommer sanningen fram

16 feb, 2023 
Marko och Irma
Markoolio och hans mamma Irma har ihop tv-serien Marko & Irma.
Nu avslöjas detaljerna om inspelningen från när duon besökte Ullared som tittarna inte får se.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Marko Lehtosalos ord om sin pappa: ”Jag var inte planerad”Brand logo
Marko Lehtosalos ord om sin pappa: ”Jag var inte planerad”

Under torsdagen är det dags för det sista avsnittet av Marko "Markoolio" Lehtosalo, 48, och hans mamma Irma Lehtosalos, 67, program Marko & Irma. Serien som visats på TV4 har blivit en favorit för många men i nuläget är det dessvärre oklart om det blir några fler säsonger.

I det sista avsnittet är Irmas hus färdigbyggt och hon får äntligen flytta hem. Men innan dess beger sig Markoolio och Irma till varuhuset Gekås i Ullared för att shoppa. Irma får hela 10 000 kronor av Markoolio att handla för och pengarna spenderas på allt från mellan himmel och jord.

Okända detaljerna om tv-inspelningen – det får tittarna inte se

När Hänt når Anna Martinsson, marknadschef på varuhuset berättar hon om detaljerna med inspelningen som tittarna inte känner till. Det visar sig nämligen att alla kunder som var på plats i varuhuset visste att inspelningen av programmet pågick, detta för att ha en möjlighet att inte befinna sig i varuhuset samtidigt.

Annons

”Det stämmer att Irma och Marko var hos oss och shoppade till det nya huset. När produktionsbolag ska filma (gäller alla) så kontaktar de oss så att vi har möjlighet att gå ut med info till kunder och anställda kring detta. Det kan vara så att vissa personer inte vill vara med i bild och liknande”, skriver Anna i ett mejl till Hänt.

Ola-Connys besvikelse efter insikten: ”Hade varit roligt att möta dem”

Marko och Irma blev mycket nöjda över sina fynd men dessvärre verkar de inte stött på Ullared-profilerna Ola-Conny Wallgren, 59, eller Morgan Karlsson, 49. När Hänt når Ola-Conny bekräftar han att han inte mötte duon, som han däremot gärna hade träffat.

”Jag fick inte möjligheten att träffa Markoolio och Irma. Det har varit roligt att möta dem”, skriver Ola-Conny i ett meddelande till Hänt.

Även marknadschef Anna Martinsson kommenterar att chansen för att Marko och Irma skulle mött tv-profilerna var stor.

”Produktionsbolaget uppfyllde Irmas dröm om att få shoppa på Gekås Ullared, till det nya huset. Eftersom Morgon och Ola-Conny arbetar i varuhuset så finns alltid möjligheten att stöta på dem. De är vana att kunderna frågar om selfies samt mindre filmer.

FOTO: TT

Annons