LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sofia Geites dystra bakslag med familjen: ”Otur”

06 aug, 2023 
Moa Risberg
Sofia Geite.
Sofia Geite, programledare i Nyhetsmorgon har åkt iväg på semester.
När familjen landade i Grekland gjorde de den hemska upptäckten.
Bagaget saknades och befann sig flera mil ifrån dem.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Geite om sommarplanerna: "Barnsemester"Brand logo
Sofia Geite om sommarplanerna: "Barnsemester"

Tillsammans med flera andra bekanta ansikten, så som Jenny Strömstedt, Steffo Törnqvist, Anders Pihlblad och många fler leder hon oss igenom morgonen. Programmet blandas av intressanta gäster i studion och de senaste nyhetsuppdateringarna.

Programledarna i Nyhetsmorgon är uppe med tuppen och är på plats tidigt i studion innan sändningen av programmet börjar.

Nu har flera av dem passat på att ta lite välförtjänt semester, så även Sofia Geite som åkt till Grekland med familjen. Tyvärr stötte hon på ett lite problem när hon väl kom fram till semesterparadiset.

Sofia Geites bakslag med familjen – väskorna kvar på Arlanda

När Sofia och familjen anlände till Grekland under söndagen upptäckte de att något saknades och att allt inte stod helt rätt till.

Annons

På Instagram delade hon med sig av händelse ifrån och skrev:

”Barnens bagage kom fram....men inte mitt och Jonas. Så orutinerat att inte packa ner åtminstone badkläder och tandborste i handbagaget, det hade vi ju kommit en bra bit med ändå.”

Snopen start på semestern för Sofia Geite

När Hänt söker Sofia skriver hon och berättar om händelsen i ett privat meddelande.

”Otur med vårt bagage som står kvar på Arlanda +300 mil bort. Barnens väskor kom dock fram med deras badkläder i, så semestern är räddad. Snopet förstås att komma ner utan ett enda ombyte, men betydligt värre saker har hänt. Solen skiner, barnen är glada, familjen har gemensam semester och hotellet har glass så det går knappast någon nöd på oss. Får se om jag svarar annorlunda om några dagar… ;)”

Trots kaos på flygplatsen i Grekland, med hennes och mannens borttappade bagage ser Sofia ljust på saken.

Senare under dagen delar hon med sig av en ny händelse på Instagram där hon glatt berättar att hon hittat ett ”skynke” att ha på sig under middagen, trots att de flesta butikerna har söndagsstängt.

Sofia Geite.
Sofias lycka efter klädfyndet till middagen.

FOTO: Instagram, TV4 Play

Annons