LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Niklas Strömstedts familjelycka - bilden avslöjar

30 jul, 2023 
Simon Lundh
Niklas och Jenny Strömstedt
Niklas och Jenny Strömstedt har varit gifta sedan 2011.
Nu visar paret upp familjelyckan på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jenny Strömstedt avslöjar Niklas Strömstedts hälsokampBrand logo
Jenny Strömstedt avslöjar Niklas Strömstedts hälsokamp

Niklas Strömstedt, 65, har en lång och framgångsrik karriär bakom sig med otaliga hits genom åren. Som till exempel När vi gräver guld i USA, Oslagbara! och Om.

Så träffades Niklas och Jenny Strömstedt

Numera är Niklas tillsammans med Jenny Strömstedt, 51, och sedan 2011 är paret gifta. I programmet Tillsammans med Strömstedt har paret berättat om hur de träffades.

Paret bodde 100 meter ifrån varandra om började gå till samma café.

– Vi bytte nummer med varandra en dag och sedan hann jag knappt därifrån innan det första sms:et kom. Det var jättehärligt, sa Niklas då i programmet. Något som Jenny svarade på.

– Det var inte riktigt så. Jag kanske skickade ett sms, men det var du som ville att vi skulle ses. Hela upplevelsen är att det var du som raggade upp mig. Du är ju en gammal popstjärna som var stor på nittiotalet, så du tror att alla tjejer som pratar med dig raggar upp dig, sa hon.

Sedan valde det nuvarande paret att tillsammans gå på en dejt.

Annons

– Vi hade bestämt oss för att äta middag, men jag hade ingen aning om ifall det var en dejt. Jag hade inga pengar för jag var så fattig, så jag drog hem till en kompis som också var pank, men som lånade pengar av sin kille till mig. Så att jag skulle kunna betala för mig själv om det inte var en dejt, sa Jenny i programmet.

Strömstedt visar upp stora familjelyckan

Innan Niklas träffade Jenny var han mellan 1985-1995 gift med Efva Attling, 71, som numer är gift med artisten Eva Dahlgren, 63. Nu visar Jenny upp en bild när hela den stora familjen syns tillsammans. En bild hon publicerat på sin Instagram Story.

FOTO: Jari Kantola/Karin Törnblom/TT

Annons