LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Nyhetsmorgon-profilen tar farväl: ”Dags att sluta”

13 mar, 2024 
Ronny Svensson har recenserat film i Nyhetsmorgon i närmare 25 år. För Hänt berättar han nu om sina planer att pensionera sig.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Avslöjar: Kyssen med kollegan – Jag har aldrig med Nyhetsmorgon-profilernaBrand logo
Avslöjar: Kyssen med kollegan – Jag har aldrig med Nyhetsmorgon-profilerna

Ronny Svensson, 63, är ett välkänt ansikte för Nyhetsmorgon-tittarna. De senaste 24 åren har han nämligen tillbringat i TV4 och recenserat film efter film.

Men hur framtiden ser ut för Ronny på kanalen är inte helt säkert. Inför sin 64-års dag har han nämligen beslutat sig för att gå i halvpension.

Ronny Svensson går i halvpension – fortsätter på Nyhetsmorgon

Det är när Hänt träffar tv-profilen på premiären av filmen Passage som han berättar om beslutet för karriären.

– Jag har faktiskt bestämt mig för att halvera. Så jag är kvar på TV4 på torsdagar men mina andra jobb, framför allt mina musikquiz-jobb, slutar jag med nu. Jag har gått ut med det också. Så nu är jag hemma mer, säger han och fortsätter:

Annons

– Jag slutar med det och går i en slags halvpension. Det känns jättebra. Jag vill vara med katten, vara med Marie min särbo, vara med mina äldre barn och umgås med familjen. Jag ser jättemycket fram emot det.

Ronny Svensson om att pensionera sig helt: ”Dags att sluta”

Har du några tankar på att pensionera dig helt då?

– Jag vet inte. Det är ju som det är nuförtiden med nedskärningarna och allt sånt. Jag blev så glad när de kontaktade mig innan jul och frågade om jag ville köra vidare, säger han och fortsätter:

– Jag har varit på fyran i 24 år, så jag vill gärna fortsätta och köra 25 också, och då fyller jag 65. Kanske är det dags att sluta då, jag vet inte. Men just nu ser jag bara fram emot att fokusera på filmjobbet på fyran.

FOTO: TV4Play

Annons