TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Nygifta "Let's Dance"-profilen utökar familjen

21 apr, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Cecilia Ehrling dansar i Let's Dance för tionde gången i ordningen. Nyligen har hon gift sig med sin stora kärlek Fredrik och nu planerar de att utöka familjen i sin stora lägenhet på Lidingö.
Annons

Årets upplaga av Let’s Dance är den tolfte i ordningen. Dansaren Cecilia Ehrling, 32, har varit med i tio av dessa tolv och i år dansar hon tillsammans med Anders Öfvergård, 49. Till topp fem har de lycktas dansat sig och ikväll så ska de ut på golvet igen.

Så sent som i november så hade Cecilia ett barfotabröllop på Maldiverna med kärleken Fredrik Danermark, 39.

– Vi har inte varit tillsammans så länge, men när vi träffades så var det bara pang bom. Fredrik bodde i Australien då så han flyttade hem för min skull, det var verkligen kärlek vid första ögonkastet, berättar hon för Hänt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det var några kompisar till paret som parade ihop dem. De tyckte att de skulle passa för varandra och det hade de rätt i.

– Vi har alltid känt en otrolig team-känsla och när man gifter sig så blir det ännu starkare och det blir på riktigt, berättar Cecilia.

I samband med bröllopet så köpte paret en stor lägenhet på Lidingö där de nu bor tillsammans. Men 120 kvadratmeter är en väldigt stor yta för två personer så paret har planer på att utöka familjen.

– I framtiden så vill vi absolut bilda familj.

Men innan det blir några bebisar för paret så vill de skaffa en hund tillsammans.

– Vi vill skaffa en hund men vi vet inte riktigt vilken ras ännu, det gäller ju att den ska hinnas med också, avslutar Cecilia.

Foto: Stella, IBL

Annons