Nygifta "Let's Dance"-profilen utökar familjen

Nygifta "Let's Dance"-profilen utökar familjen

Cecilia Ehrling dansar i Let's Dance för tionde gången i ordningen. Nyligen har hon gift sig med sin stora kärlek Fredrik och nu planerar de att utöka familjen i sin stora lägenhet på Lidingö.

Årets upplaga av Let’s Dance är den tolfte i ordningen. Dansaren Cecilia Ehrling, 32, har varit med i tio av dessa tolv och i år dansar hon tillsammans med Anders Öfvergård, 49. Till topp fem har de lycktas dansat sig och ikväll så ska de ut på golvet igen.

Så sent som i november så hade Cecilia ett barfotabröllop på Maldiverna med kärleken Fredrik Danermark, 39.

– Vi har inte varit tillsammans så länge, men när vi träffades så var det bara pang bom. Fredrik bodde i Australien då så han flyttade hem för min skull, det var verkligen kärlek vid första ögonkastet, berättar hon för Hänt.

Det var några kompisar till paret som parade ihop dem. De tyckte att de skulle passa för varandra och det hade de rätt i.

– Vi har alltid känt en otrolig team-känsla och när man gifter sig så blir det ännu starkare och det blir på riktigt, berättar Cecilia.

I samband med bröllopet så köpte paret en stor lägenhet på Lidingö där de nu bor tillsammans. Men 120 kvadratmeter är en väldigt stor yta för två personer så paret har planer på att utöka familjen.

– I framtiden så vill vi absolut bilda familj.

Men innan det blir några bebisar för paret så vill de skaffa en hund tillsammans.

– Vi vill skaffa en hund men vi vet inte riktigt vilken ras ännu, det gäller ju att den ska hinnas med också, avslutar Cecilia.

LÄS OCKSÅ: Cecilia Ehrling har gift sig: ”Jag älskar dig!”

Foto: Stella, IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN