Nya uppgifter - så var Skam-Williams Stockholmsnatt

PR-chefen Daniel Redgert berättade om Skam-Williams Stockholmsnatt med Chloe Schuterman i sin podd. Nu rasar bloggerskan mot uppgifterna. "Historien är inte sann", säger hon till Hänt.

I morse publicerades det senaste avsnittet av podden Tankar med… där Daniel Redgert, 25, chef för Perfect Day Medias PR- och profilavdelning, berättade att Thomas Hayes, 19 – även känd som Skam-William – “spårade ur” under sitt uppmärksammade besök i Stockholm. Sångerskan Miriam Bryant, 25, gästar podden och när det visade sig att hon är ett stort fan av Skam berättade Redgert ingående om Thomas besök.

– Jag var ju ute med honom i helgen, alltså kaoset, säger Redgert i podden.

PR-chefen berättade sen en detaljrik historia om hur Skam-William ska ha försökt att flirta med svenska bloggerskan och modeprofilen Chloé Schuterman, 18, under Stockholms-besöket. Redgert, Skam-William, Schuterman och en väninna till henne ska ha träffats under kvällen och festat. I podden berättade Redgert att det hela slutat i “kaos” på Grand hotel, och Redgert påstod att Skam-William kastat Schutermans mobiltelefon och till slut stängt in sig själv i ett rum.

När Chloe Schuterman får höra om Redgerts berättelse i podden blir hon utom sig.

– Historien är inte sann. Det stämmer inte. Jag och min pojkvän tycker det är så himla jobbigt att folk ska tro något. Det är ingenting mellan mig och Thomas, säger hon till Hänt.

Efter att Schuterman kontaktat Redgert uppger PR-chefen för Hänt att han redigerat om avsnittet.

– Jag har missförstått allt, säger Redgert.

Chloe Schuterman medger vid vidare frågor att sällskapen faktiskt träffats ute under kvällen, men menar att hon aldrig var på Grand hotel. När Hänt konfronterar Redgert med Schutermans nya version är han fåordig.

– Vi var ute på klubb under kvällen. Allt var toppen, sen gick jag hem, skriver PR-chefen i ett sms.

https://www.instagram.com/p/BP8-TVLgGJq/?taken-by=thohay&hl=en

LÄS OCKSÅ: Därför flydde Skam-William från festen: “Inte beredd”

LÄS OCKSÅ: Saga, 18, om mötet med Skam-William: “Jag är chockad”

Foto: IBL, Pixabay

SENASTE NYTT!