LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Nya bilder avslöjar Johan Rheborgs utseendeförändring: ”Inte vackert”

21 mar, 2024 
Hedvig Tärnholm
Nya bilder visar Johan Rheborgs utseendeförändring.
I en intervju delar han sin syn på sitt åldrande.
– Inte vackert, berättar han för TV4.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Se bilderna från nya säsongen av SolsidanBrand logo
Se bilderna från nya säsongen av Solsidan

Johan Rheborg är en av våra mest älskade skådespelare och komiker. I nya intervjuer ser han dock inte riktigt ut som vi är vana att se honom.

Johan Rheborgs utseendeförändring

Johan Rheborg och Robert Gustafsson gör nu comeback med sin serie Morran & Tobias. I samband med detta har vi fått se honom i en hel del intervjuer under den senaste tiden. Många förknippar Johan med sin roll som Fredde i Solsidan och det är nog även så de flesta är vana att se honom. Därför kom nog den senaste utseendeförändringen som en chock för många.

Johan Rheborg och Josephine bornebusch
FOTO: Marcus Ericsson/TT

Här syns Johan Rheborg på bild tillsammans med sin kollega Jospehine Bornebusch som vi är vana att se honom. Men den välrakade och propra stilen verkar ha gått i graven tillsammans med Fredde när Solsidan slutat spelas in.

När Johan gästade Efter fem nyligen var det med en helt annan stil komikern dök upp.

Johan Rheborg och Robert Gustavsson

Johan Rheborg om att bli äldre: ”Inte vackert”

Johan Rheborg har fyllt 60 och det är en lång och gedigen karriär han har i bagaget. Att spela in Morran & Tobias igen var ett beslut som togs i all hast då komiker kollegorna ville hinna göra det innan dem blir för gamla. Men åldern kommer inte enbart med nackdelar när det gäller inspelningarna av serien. Även om kroppen värker under inspelningarna slipper de denna gång lägga ålderssmink berättar Robert Gustafsson för TV4.

Annons

– Det är ju inte vackert i närbild alltså, det kan jag inte säga. Jag blir skrynkligare och skrynkligare med samma hår, tillägger Johan Rheborg.

Johan berättade under en intervju med Aftonbladet att han tacklar sitt åldrande genom att ha börjat träna och ta hand om sig själv bättre för att hålla längre.

– Jag tror att det är bra att ta hand om sig när man blir äldre. Jag vill gärna att kroppen tål jobb. Det går att göra mycket så jag tränar crossfit och rörlighet. Jag gör det också för att jag inte vill stelna till. Jag sitter här med mina skateboards och undrar om jag fortfarande kan åka på dem, men det kan jag. Jag åkte faktiskt häromdagen. Man får ta vissa saker som att man är genant. Jag åkte i gallerian 1977, jag kan inte sluta bara för att jag fyller år. Jag tycker fortfarande det är roligt.

FOTO: TT / Instagram

Annons