Nya bilden på Thomas Di Leva – så har vi aldrig sett honom

Thomas Di Leva

Den folkkära artisten Thomas Di Leva är känd för sitt långa hår och sina färgglada klänningar, men på nya bilden ser vi honom i en look vi inte är vana att se honom i.

Thomas Di Leva är sångaren och låtskrivaren som med sin speciella musikstil och sätt att vara har blivit en självklarhet inom svenska musikscenen. Med albumet På ett fat blev han känd över hela landet, och med plattan Vem ska jag tro på? blev han snabbt en av landets kändaste och mest folkkära artister.

Sedan åtta år tillbaka är han gift med den 20 år yngre Sofie Oscarsson och tillsammans har de sonen Telo. Men från ett tidigare äktenskap med Katarina Di Leva har han Thomas även sonen Cosmo.

Har haft det tufft

Men precis som för många andra inom underhållningsbranschen har det gångna året varit tufft för Thomas. Att inte kunna turnera och hålla i konserter har satt honom i en ekonomisk knipa, och på sin Facebooksida har han vid ett flertal tillfällen kommunicerat sorgen med sina fans.

LÄS OCKSÅ: Sarah Dawn Finer i tårar efter orden om okända diagnosen: ”Sorgligt”

Som en följd av krisen var den folkkäre sångaren bland annat tvungen att sälja sin Gibson-gitarr via en annons på Facebook. I en intervju med Expressen berättar han om situationen.

– Det har varit ett tufft år för alla inom artist- och kulturbranschen, hotell, restaurang och så vidare. Det gör att man ser om sitt hus. Jag har ju familj, då känner man ett ansvar att betala räkningar och sätta mat på bordet, säger han innan han fortsätter:

– Ett bra år har man två konsertgitarrer. Men nu när man tvingas sälja en av gitarrerna så vet man att man kämpar för att hålla sig ovanför vattenytan, precis som många andra i den här branschen. Det är inte roligt. Jag har turnerat för utsålda hus året runt i 40 år snart, och nu har jag i princip näringsförbud. Det blir ett tufft läge. Speciellt när det pågår så här länge.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Di Levas plötsliga utseendeförändring

Men nu äntligen kommer det bra nyheter för artisten. Den kommande hösten är det nämligen dags för Di Leva att äntligen ge sig ut på turné igen. Om allt går som det ska kommer han att köra en nypremiär för turnén Changes, och därmed åka runt i landet och tolka den stora idolen David Bowies låtar.

Men inför den stora premiären har det släppts en hel del pressbilder på Di Leva som visar sångaren i en helt ny stil än vad man annars är van att se honom i. På bilderna har han nämligen slopat de annars väldigt färgglada klänningarna och istället bytt ut dem till en kostym, och håret som i vanliga fall brukar vara utsläppt har han istället satt upp i en knut.

FOTO: Mattias Edwall

LÄS OCKSÅ: Så här ser Thomas Di Levas barn Telo och Cosmo ut i dag

LÄS OCKSÅ: Sanningen om Lena Philipssons mystiska kärleksliv

SENASTE NYTT!