LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Nya bilden på Sigrid Bernsons son chockar alla – oanade kunskaperna

03 sep, 2023 
Moa Risberg

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson träffades under Let's dance.
Idag har de den 11 månaders gamla sonen Viggo tillsammans.
Nu visar Sigrid upp sonens kunskaper som imponerar på följarna.

Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Svenska kändisar som fått barn 2022Brand logo
Svenska kändisar som fått barn 2022

Sigrid Bernson, 34, är artisten och dansaren som vi känner igen från tv-rutan. Under flera år var Sigrid en av alla talangfulla dansare i programmet Let's dance. Hon gjorde sin debut i programmet för mer än 10 år sedan och har sedan dess stått på prispallen ett antal gånger tillsammans med flera kända danspartners.

Första gången Sigrid vann danstävlingen var tillsammans med fotbollsspelaren Antonio Hysén, 32. Två år senare stod hon högst upp på prispallen igen och tog åter igen hem segern, denna gången ihop med artisten Benjamin Ingrosso, 25.

Träffade kärleken i Let's dance

Under 2019 var hon med och dansade i Let's dance igen och denna gången tävlade hon tillsammans med artisten och mello-vinnaren Robin Bengtsson, 33.

Tyvärr hamnade inte Sigrid och Robin på en pallplatsen det året. Men även om de inte tog hem vinsten i programmet kan man verkligen säga att de gjorde den största vinsten av alla.

Annons

De gick nämligen ut och bekräftade att det blivit ett par senare samma år i december 2019, sedan dess har det varit full fart för paret.

Efter en tid tillsammans kom det stora glädjebeskedet ifrån paret som berättade att de väntade tillökning till familjen och i fjol föddes parets son Viggo.

Sigrid visar upp sonens oanade kunskap

Viggo är parets första gemensamma barn, som nu har hunnit bli hela 11 månader gammal. Parets familj består även av storebrodern Wille som är Robins äldsta son, som han har ifrån en tidigare relation.

Sonen Viggo växer så det knakar och har nu utvecklat många nya färdigheter. På Instagram visar mamma Sigrid stolt upp en video där man kan se sonens nya kunskaper.

Inte nog med att han redan kan gå själv endast 11 månader gammal, i videon kan man även se hur han springer runt på fotbollsplanen med en fotboll.

”11 månader och redan fotbollsproffs” skriver Sigrid till inlägget och visar upp videon på hur sonen Viggo ”dribblar” på fotbollsplanen.

I kommentarsfältet kan man läsa kommentarer från Sigrids imponerade följare.

”Oj oj vad ska det bli av denna lilla fotbollskillen” kommenterar en.

”Så stadig på benen och bara 11 månader. Han blir nog ett proffs” skriver en annan.

”Bra jobbat, fantastik balans och fotarbete. Och så gullig” skriver en tredje.

FOTO: TT

Annons