LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nya bilden på Magdalena Graaf chockar – efter bilden med mamman

29 nov, 2023 
MAGDALENA GRAAF
Magdalena Graaf gillar att experimentera med sitt utseende och hon har ofta ny hårfärg eller ny längd på håret.
Nu visar hon upp en bild som chockar.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hannah Graaf bekräftar stora kärlekslyckan med Peter KarydBrand logo
Hannah Graaf bekräftar stora kärlekslyckan med Peter Karyd

Magdalena Graaf, 48, har haft ett turbulent år bakom sig. Efter ungefär två år ihop med ex-fästmannen Louie Marti, 45, bestämde de två sig för att bli ihop igen tidigare i år och de förlovade sig på nytt i Spanien.

– Jag åkte ner till Spanien, vi håller på och kollar lite hus och grejer ihop. Då tog jag bara fram ringen och så sa jag bara till henne "ta på dig ringen nu kvinna så ska vi gifta oss", hon sa "jag älskar dig" och så tog hon på sig ringen och jag med. Så mer romantiskt är det inte, sa Louie till Hänt och skrattade.

Första gången Louie friade till Magdalena Graaf var i oktober 2021, på en kebabrestaurang i Stockholm. Idag har Magdalena och Louie gått skilda vägar, enligt Louie var det Magdalenas beslut.

Annons

Magdalena Graaf om tuffa kampen

Detta är dock inte det enda som påverkat Magdalena den senaste tiden. Hon har tidigare berättat om kampen med sin höft och operationen som ska göras.

– Fick en stor fet kortison spruta i höften och massvis med medicin. Jag har en kronisk inflammation som aldrig försvinner, men det går kanske att operera bort den... Om inte det här hjälper. Nu har jag iallafall fått lite hjälp. Skönt, sa Magdalena på Instagram då.

Nu håller Magdalena på att kurera sig och för att orka med smärtan och hennes sätt att orka med är genom humor. Det har hon till exempel gjort nu.

Nya bilden på Magdalena Graaf chockar

Magdalena byter ofta frisyrer och hårfärger titt som tätt och på Instagram visar hon upp sina nya looks.

Nyligen passade hon på att skämta lite med sina följare och publicerade en bild där allt i hennes utseende såg förstorat ut. Följarna fick då en total chock och det var vissa som inte förstod att det hela var ett skämt.

”Waaaooow rätt lik Khloe Kardashian ändå”, skrev en följare då.

Nu har Magdalena återigen använt sig av ett filter för att skämta lite med följarna. Men denna gång är även hennes mamma Linda Bergling med på ett hörn.

MAGDALENA GRAAF

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons