lionel lundell

Följarnas chock efter nya bilden på Lionel Lundell: ”Notera att...”

JOCKE LUNDELL, JONNA LUNDELL

Jocke och Jonnas son Lionel Lundell har nyligen fyllt två år. I en ny bild på kändissonen har följarna nu gjort en skarp upptäckt.
”Notera att...”, skriver en följare.
Jocke och Jonnas kärlekssaga
2:01

Efter reklamen: Jocke och Jonnas kärlekssaga

(2:01)

Slå på ljud

Joakim Lundell, 36, och Jonna Lundell, 28, är några av Sveriges största influencers och Youtubers. För flera år sedan slog de igenom med sin Youtube-kanal Familjen Lundell och i videorna får tittarna följa parets vardag.

Man får även ta del av deras lyxiga husbygge och andra roliga äventyr med barnen. Vi har även kunnat se Jocke och Jonna i deras egna tv-serier så som Lundellhuset och Spökjakt.

Paret gifte sig år 2016 och två år senare, 2018, välkomnade de sitt första barn till världen, dottern Lunabelle, 3. Och sommaren 2020 blev Lunabelle storasyster när paret fick sitt andra barn, sonen Lionel, 2.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför flyttar Jocke och Jonna från Lundellhuset

Den senaste tiden har familjen befunnit sig utanför Sveriges gränser. Närmare bestämt England, Skottland och Irland där de varit på plats för att spela in säsong 5 av Spökjakt.

Och i höst kommer Joakim Lundells nya långfilm ut på bio. Filmen kommer kunna ses på alla biografer i hela Sverige. Men detta är inte det enda som händer just nu i familjen Lundells fartfyllda liv.

Nyligen berättade de att de flyttat till lägenhet. Detta är dock bara en temporär lösning för att slippa bo i ett renoverings-kaos eftersom det renoveras för fullt i det välkända Lundellhuset.

– Det kommer inte vara möjligt att bo här med två små barn. Att vakna upp och sova någonstans där det inte är damm och bygg, det tycker jag att vi förtjänar, förklarade Jocke i en vlogg.

Starka reaktioner efter nya bilden på Lionel

Att Jocke och Jonna är några av Sveriges största influencers är ingen hemlighet och därmed är det kanske inte så konstigt att även barnen Lunabelle och Lionel har sina egna personliga konton.

På barnens Instagram-konton läggs det upp alla möjliga fina bilder och Lunabelle har nästan 200 000 följare, medans Lionel har drygt 80 000. Men barnen figurerar inte bara på sina egna Instagram-konton, de är ofta med på sina föräldrars konton också.

I Jonnas senaste bild på Instagram visar hon upp Lionel och i kommentarsfältet är det många som tycker att han är så himla söt. Men det är även något annat som de också reagerar på. Nämligen att han gör något slags tecken med fingrarna.

”VAD pekar Lionel ??”, skriver en person.

”Notera att Lionel gör loser-tecknet mot kameran”, skriver en annan och får medhåll från flera andra som gillar kommentaren.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN