hänt exklusivt

Giséle Essé Olsson bekräftar glädjen – öppnar upp ny salong

Rickard och Giséle

Det var för drygt en månad sedan som nyheten kom att Rickard Olsson och Giséle Essé Olsson valt att separera.
Men Giséle verkar fokusera på annat i nuläget – då hon har fullt upp med sin nyöppnade frisörsalong. För Hänt berättar hon nu om jobbet och om skilsmässan.
– Rickard och jag är överens och det enda jag önskar nu är att allt blir klart.

Rickard Olsson, 55, och Giséle Essé Olsson, 45, träffades hösten 2019. Några månader senare, närmare bestämt i juni 2020 ringde bröllopsklockorna, men nu har kärlekssagan nått sitt slut. Det var i slutet av september som paret ansökte om skilsmässa – vilket de båda två kommenterade till Hänt.

”Vi har haft det jobbigt under en längre tid. Det är mycket som inte synkat. Tror vi har olika bilder på hur en familj ser ut. Det var ett gemensamt beslut som vuxit fram.”, skrev Giséle då till Hänt.

Rickard skrev i ett meddelande:

”Vi har försökt men ibland får man helt enkelt inte ihop det. Trist och tråkigt men vi försökte i alla fall”.

Giséle Essé Olssons lycka – bara veckor efter uppbrottet

Men nu har Giséle något annat att lägga tankarna på efter allt det tråkiga som hänt; hon har nämligen öppnat en ny frisörsalong! På Instagram visar hon glatt upp sitt nya ställe. När Hänt når henne berättar hon mer om lyckan.

– Jag är så lycklig och tacksam över att äntligen fått slå upp dörrarna till Cut in Kitchen Kajen, i Nacka Strand. De senaste veckorna har det varit galet mycket jobb. Vissa dagar från klockan 10.00 till klockan 01 på natten. Det börjar att kännas.

Orden om skilsmässan: ”Vi är överens”

Hon fortsätter med att berätta att hennes senaste veckor helt varit präglade av jobb, då hon även har fullt upp med sitt andra bolag som arbetar med gynkjolar.

– Så totalen är att jag jobbat 24/7, de timmar som varit kvar har jag ägnat åt barnen. Jag är mer fokuserad på framtid än på nuet. Jag väljer nästan aldrig att stanna emotionellt i ett mörker. Bitterhet är något som jag vill välja bort. Klart att jag är jättebesviken och ledsen över att det inte funkade. Men när det inte gör det så måste man också acceptera och sluta älta.

Rickard Olsson och hans ex-fru

Det forna paret ansökte om skilsmässa i slutet av september.

Hon säger att det enda hon önskar nu är en fin nystart för henne och sönerna. De vet dock ännu inte vart de ska bo, men att hon hoppas på att de snart finner en god lösning.

– Rickard och jag är överens och det enda jag önskar nu är att allt blir klart. Det ska bli skönt att starta om tillsammans med sönerna i en varm och lugn miljö, vårat hem. Vart det blir är ännu inte klart.

Hänt har sökt Rickard Olsson.

FRÅN FÖRSTASIDAN