Nya bilden på Julia Bergmans son Milan väcker starka reaktioner

JULIA BERGMAN, MILAN BERGMAN

I tv-serien Unga mammor fick vi följa Julia Bergman och hennes son Milan. Sedan dess har mycket hänt och Milan har hunnit bli så pass stor att han börjat skolan. Nu reagerar följarna starkt efter nya bilden på honom.
0:47

Efter reklamen: Julia Bergmans stora förvandling – 5 månader innan förlossningen

(0:47)

Slå på ljud

Unga mammor-profilen Julia Bergman, 26, blev känd för svenska folket under sin medverkan i TV3-programmet som skildrade unga mammors vardag.

Efter flera säsonger och även ett eget tv-program har Julia nu lagt skorna på hyllan. Men hon är fortfarande väldigt aktiv på Youtube där hon fortsätter att berätta ärligt och prestigelöst om sin vardag med barnen.

Sedan det första avsnittet av Unga mammor har mycket hänt. Idag har Julia nämligen tre barn; sonen Milan, 7, som är äldst och döttrarna Zelda, 3, och den yngsta, 1-åriga Ilse.

Julia har barnen Zelda och Ilse tillsammans med pojkvännen Dennis Everberg, 30, som är hockeyproffs.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför var Milan på sjukhus

Att Julia och Milan har en riktigt kärleksfull och stark relation är ingen hemlighet. Men den senaste tiden har de inte haft det så lätt.

Milan opererades i januari i år. Operationen var ett ingrepp där kirurgerna förlängde en av Milans vadmuskler, för att ge honom ökad livskvalitet och rörlighet.

Men operationen innebar att Milan skulle leva med ett gipsat ben under 6 veckors tid. Nyligen var han tillbaka på sjukhus och Julia berättade då vad som hade hänt.

Alltså Milan! Har känt att han inte velat gå riktigt med gipsen sen han gjorde operationen för 12 dagar sen utan han har varit nöjd med att krypa. Han har knappt klagat men ibland sagt att han har lite ont i vänster ben och idag förstår jag varför… ”, skrev Julia då och fortsatte:

”...han har alltså petat in denna ”byggkloss” i gipset så det skavt ordentligt och lämnat ett sår. Stackarn har gått omkring med detta utan att säga något eller klaga alls. Fick så ont i hjärtat när jag såg det men så skönt att det är borta nu och att han fått nytt gips. Vill även bara tillägga: han skrattade jättemycket när vi upptäckte vad han stoppat i gipset och tyckte det var väldigt roligt.. så han är inte ledsen eller något över detta.

Anna Ankas dotter har vuxit upp – bilderna avslöjar lyxlivet

Nya bilden på Milan väcker starka reaktioner

Men nu verkar Milan vara på benen igen! Det firar Julia med att dela med sig av en ny bild på honom. Han har nämligen börjat skolan och fått ställa upp på sitt allra första skolfoto.

”1:a skolfotot ? Så fin!”, skriver en följare varpå Julia svarar ”Japp”.

Att Milan har blivit större är nu något som följarna lägger märke till.

”Va vuxen Milan såg ut på detta kort”, skriver en person.

”Han har blivit så stor, så fin”, skriver en annan.

Dessutom tycker många att han är så otroligt söt.

”Han är så otroligt fin.”, skriver en.

”Förmodligen olagligt att vara så söt”, skriver en annan.

FOTO: Karin Törnblom/TT, YOUTUBE

SENASTE NYTT!