ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nya bilden på Edvin Anger kan ha avslöjat hemliga förhållandet

05 maj, 2023 
Daniel Sörensen
Nya bilden på Edvin Anger kan ha avslöjat hemliga förhållandet med norskan.
Stjärnskottet Edvin Anger har en ny flickvän, men han vill inte säga vad hon heter.
Nu har en bild dykt upp på sociala medier där man kan se hur 21-åringen sitter och myser med en norska.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Kalla var utan konsertbiljett: ”Då drog jag ”Kalla-kortet”Brand logo
Charlotte Kalla var utan konsertbiljett: ”Då drog jag ”Kalla-kortet”

I slutet av mars pratade det nya svenska stjärnskottet Edvin Anger, 21, om sin ”förbjudna kärlek”. Efter en succéartad debutsäsong på världscupen och ett lärorikt VM i slovenska Planica var han namnet på allas läppar.

Men nog var det lika mycket på grund av hans kärleksliv som tack vare hans framgångar i skidspåret. ”Edvin Anger flickvän” var en väldigt populär googling förra månaden – särskilt efter att han droppade bomben att den dittills hemliga kvinnan också var skidåkare... och från Norge.

– Ja du, det är många som frågat om det där på slutet. Det här är ganska nytt. Men det finns ju någon där, så mycket kan jag säga, sa han till Expressen i mars.

Edvin Anger tävlar för klassiska Åsarna IK.
Edvin Anger tävlar för klassiska Åsarna IK.

– Det handlar om någon från andra sidan norska gränsen. Från Lillehammer-området. Och hon är ett år yngre än mig. Och det känns väldigt roligt, fortsatte han.

Annons

19-åriga norskan pekas ut som flickvännen

Anger avslöjade även att den nya flickvännen tävlar professionellt i längdåkning, men inte på landslagsnivå. Men han ville, eller vågade, inte säga hennes namn där och då.

Nu kan den hemliga flickvännen ha avslöjats. 21-åriga Anger har nämligen fastnat på bild ihop med en ung dam och de ser väldigt bekväma ut i varandras sällskap. Utifrån bilderna på Instagram går det att se att norskan i fråga heter Emma Axelsson, 19, och hon tävlar för Lillehammer Skiklub.

Bilderna på Instagram geo-taggades i skidorten Bruksvallarna där Axelsson var för några veckor sedan och tävlade. Hon gick dessutom segrande ur Supersprinten.

Annons
Bilden på Edvin Anger och Emma Axelsson sprids på sociala medier.
Bilden på Edvin Anger och Emma Axelsson sprids på sociala medier.

Att det är hon som är Edvin Angers nya kärlek vågar ingen skriva i sten ännu, men onekligen fanns det många saker som stämmer in på hans tidigare ledtrådar. Hon är en norsk skidåkare som är ett år yngre än honom och hon kommer från Lillehammer-området.

FOTO: Pontus Orre/Aftonbladet/TT, Instagram

Annons