LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Agnes Carlsson utseendeförändring – 1 år efter dotterns Silvias födsel

08 nov, 2023 
Agnes Carlsson
Agnes Carlsson har synts till på röda mattan igen.
Strax ett år efter att dottern Silvia föddes poserar hon nu för kamerablixtarna och visar upp sin utseendeförändring!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Agnes Carlsson om uppskjutna bröllopet och att bilda familj med Vincent PontareBrand logo
Agnes Carlsson om uppskjutna bröllopet och att bilda familj med Vincent Pontare

För hela 18 år sedan slog Agnes Carlsson, 35, igenom i TV4:s Idol. Sedan dess har hennes karriär gått på räls och framgångarna har varit stora.

Idag har hon fans världen över och på sociala medier får de då och då ta del av uppdateringar gällande hennes liv. Men något som Agnes alltid varit bra på är att hålla privatlivet privat.

Agnes Carlsson och Vincents stora bebislycka med dottern Silvia

Sedan många år tillbaka är hon tillsammans med Vincent Pontare, 43, och för cirka ett år sedan fick paret sitt första gemensamma barn tillsammans. Det var Hänt som kunde avslöja den härliga nyheten då Vincents pappa Roger Pontare, 72, bekräftade det hela i en intervju.

– Det är på gång. Det är en magisk lycka. Det är roligt med barnbarn, det är det verkligen. När man får reda på att det är på gång och så där. Det är någon vacker dimension hela händelsen, sa han då.

Annons

Några månader senare föddes flickan som fått namnet Silvia. Henne har vi inte fått se mycket av på sociala medier däremot har Agnes vid flertal tillfällen publicerat bilder från graviditeten.

Nya bilderna på Agnes Carlsson visar utseendeförändringen

För ett år sedan dök Agnes upp på röda mattan under musikförläggarnas pris men sedan dess har hon hållit sig ifrån offentliga tillställningar. Detta fram tills nu, bara härom veckan syntes hon nämligen i vimlet igen. Det är under utställningen Klänningen gör mannen, haute couture – en ny era på Liljevalchs som Agnes nu poserar för kamerablixtarna igen.

På de nya bilderna syns Agnes gjort en ändring med sitt hår. För ett år sedan gick håret nämligen i en rödare ton med tydlig pannlugg. Men numera har Agnes blonderat sig allt mer och kvällen till ära hade hon en backslick-frisyr.

Med sig på röda mattan hade Agnes även sällskap, nämligen modeskaparen Fredrik Robertsson. Vincent, däremot syntes inte till!

Agnes Carlsson
Agnes Carlsson på event i november 2023. Foto: TT

FOTO: TT

Annons