LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Glädjande beskedet efter succén i Bingolotto – det blir fler allsångsprogram

22 jun, 2024 
Linn Seipel
lotta engberg daniel norberg
Bingolotto testade under midsommarsaftons-programmet något nytt – och det blev en riktig fullträff!
För Hänt berättar nu ansvarig att upplägget kan bli återkommande.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kändisarna hyllar Lotta Engberg: ”En legend”Brand logo
Kändisarna hyllar Lotta Engberg: ”En legend”

Under midsommarafton sände Bingolotto som vanligt sin midsommarspecial, ett längre program med fler tävlingsmoment och inslag. Programledare var inga mindre än den legendariska duon Lotta Engberg och Daniel Norberg.

Dagen inleddes lite kaosartat för TV4 då Lasse Kronér i sista stund tvingades ställa in sin medverkan på grund av sjukdom. I hans ställe kom Johan Östling – och ingen verkar ha varit besviken!

Nya momentet i midsommarbingot en succé – Bingolotto vill göra fler allsångsprogram

Vid en kik på Bingolottos officiella sociala medier-konto är de fullkomligt överösta med glada och tacksamma tittare. Särskilt uppskattat verkar det ha varit att just införa allsång i programmet – något de aldrig tidigare gjort!

Annons

”Bästa Bingo jag sett, så skulle det alltid vara, då kunde jag se oftare!”, skriver exempelvis en av många nöjda tittare.

”Tusen tack själva för en helt magisk MidsommarBingo i år, helt klart den bästa hittills. Så härligt att få spela bingo och sjunga allsång en midsommarafton, en succé kombination. Och Lotta och Daniel bevisar återigen vilken fantastisk programledarduo dom är, jag kommer verkligen att sakna dem hela sommaren.”, skriver en annan.

När Hänt når John Sarafian, pressansvarig på Bingolotto, ger han ett glädjande besked! Det blev så pass uppskattat att det högst troligast kommer att bli fler Bingolotto-program med allsång!

”Det är första gången och det blev en succé! Vi hoppas och tror att vi kan göra detta fler gånger! Glad midsommar!”, skriver han i ett meddelande till Hänt.

Daniel Norbergs insats hyllas särskilt: ”Överglänste Lotta”

Men det är inte bara allsångsmomentet som utmärker sig under kvällen. Framförallt Daniel vann verkligen folkets hjärtan genom sin insats igår.

Annons

”En otroligt härlig stämning på Bingolotto ikväll. Och Daniel är ju en lysande stjärna som till och med överglänste Lotta ! Hoppas ni får en skön semester”, skriver en.

”Det var Sååå bra bingolotto bästa program ,det är ju sån fart på lotta DANIEL TJOHO MED FLERA GGR”, skriver en annan.

”Bästa Bingo kvällen på länge. Daniel är ju bäst.”, tycker en tredje.

”Bästa programmet hittills och Daniel är för skön. Bra programledare och så duktig när han sjöng gött att leva. Lotta och Johan är alltid bra de med.”, förklarar en fjärde.

”Bästa bingot ever. Underhållning på hög nivå.Oj oj så rolig han är Daniel.Det var en omväxlande underhållning.Bestämde mig att sitta hemma på midsommarafton för jag åker utomlands nästa helg. Det ångrar jag inte en sekund.”, skriver en femte nöjd tittare.

lotta engberg daniel norberg midsommar bingo
Lotta och Daniel tackar för sig – nu tar de semester!Foto: Skärmdump TV4 Play/Bingolotto

FOTO: TV4 Play.

Annons