Nu vill Fadde Darwich dejta Gunilla Persson: "Håll tummarna!"

Kändisdörrvakten Fadde Darwich har varit förlovad elva gånger. Nu är han på jakt efter en tolfte fästmö, och det är inte vem som helst utan Gunilla Persson från "Svenska Hollywoodfruar"!

Att Fadde Darwich, 49, har en fäbless för blondiner vet vi redan. Efter elva brutna förlovningar har inte kändisdörrvakten gett upp hoppet om att hitta sitt livs kärlek. Nu sätter han sitt sista hopp till dejtingappen Tinder, eftersom att han läst att Hollywoodfrun Gunilla Persson, 57, skaffat den.

“NU ska jag skaffa Tinder!!!! Håll tummarna för mig”, skriver Fadde på sin Facebooksida och publicerade ett omslag på tidningen Klick som Gunilla frontar.

fadde-darwich-gunilla-persson

Inlägget har i skrivande stund fått uppemot 200 gillamarkeringar och nästan 50 kommentarer.

“Gunilla skulle vara en perfekt kvinna för dig, ni är väl jämngamla också”, pikar en av Faddes Facebookvänner eftersom dörrvakten ofta faller för yngre kvinnor.

“Tack för påminnelsen”, kommenterar Fadde krasst.

Men de allra flesta hejar på Fadde och han låter glatt hälsa:

“Tack för alla lyckönskningar!”

Gunilla Persson har tidigare sökt kärleken i tv. Kan Fadde Darwich vara mannen hon söker?

Gunilla Persson har tidigare sökt kärleken i tv. Kan Fadde Darwich vara mannen hon söker?

Dörrvakten har ett gott öga till kändiskvinnor. I fyra år hade han ett stormigt av-och-på-förhållande med “Big Brother”-vinnaren Linda Thelenius, 42, som då hette Rosing. Han var också en kort period ihop med hästbonden Susanne Brännemo, 49, känd från “Bonde söker fru” och för ett år sedan dejtade han 59-årige artisten Staffan Hellstrands dotter, strippan Josefin Hellstrand, 27.

Vad Gunilla Persson anser om sin uppvaktare är fortfarande oklart.

Foto: IBL