Faddes nya svärfar – artisten Staffan Hellstand

Fadde har en ny flickvän. Igen. Den här gången är det strippan Josefin som fått honom på fall. Svärfar är ingen mindre än artisten Staffan Hellstrand.

Kändisdörrvakten Fadde Darwich, 48, ger aldrig upp sitt sökande efter Mrs Right. Efter elva förlovningar dejtar han nu Stockholmstjejen Josefin Hellstrand, 26.

– Om det blir förlovning? Dum fråga! Alla som lärt känna mig genom Hänt Extra vet redan svaret, säger Fadde vars nya flamma utmärker sig från ex-flickvännerna.

Dels jobbar Josefin som strippa, dels är hon kändisdotter! Tidningen kan nämligen avslöja att hennes far är den folkkäre artisten Staffan Hellstrand, 58, känd för bland annat monsterhiten “Lilla fågel blå”.

– Pappa och jag har en bra relation! När jag började jobba som strippa så tyckte han att det var jobbigt, men nu accepterar han mitt val. Han har förståelse. Jag har ju min dotter som jag måste försörja och jag kommer inte att jobba som strippa livet ut.

Fadde är kär! Igen. Foto: IBL

Ny svärfar är ingen mindre än Staffan Hellstrand. Foto: IBL

Fadde tycker att Josefin är en trevlig tjej. Foto: Instagram

Den annars så pratglade Fadde drar öronen åt sig då Staffan Hellstrand kommer på tal:

– Jag vill inte prata om det. Jag dejtar Josefin. Ingen annan.

Däremot avslöjar han att de träffades på en bar på Södermalm i Stockholm och att prognosen för en ljus framtid ser lovande ut.

– Jag brukar skynda in i nya förhållanden, men den här gången har det verkligen fått ta tid. Jag har fan dejtat Josefin i över en månad! Det är ett bra tecken.

Josefin berättar att hon endast har en förlovning i sitt livsbagage, men att hon inte skulle bli förvånad om Fadde friar vilken dag som helst:

– Jag vet inte om jag ska svara ja eller nej. Jag tycker om Fadde men vi har inte känt varandra så länge. Vi får se.