LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Faddes nya svärfar – artisten Staffan Hellstand

21 dec, 2014 
Hänt
Fadde har en ny flickvän. Igen. Den här gången är det strippan Josefin som fått honom på fall. Svärfar är ingen mindre än artisten Staffan Hellstrand.
Annons

Kändisdörrvakten Fadde Darwich, 48, ger aldrig upp sitt sökande efter Mrs Right. Efter elva förlovningar dejtar han nu Stockholmstjejen Josefin Hellstrand, 26.

– Om det blir förlovning? Dum fråga! Alla som lärt känna mig genom Hänt Extra vet redan svaret, säger Fadde vars nya flamma utmärker sig från ex-flickvännerna.

Dels jobbar Josefin som strippa, dels är hon kändisdotter! Tidningen kan nämligen avslöja att hennes far är den folkkäre artisten Staffan Hellstrand, 58, känd för bland annat monsterhiten “Lilla fågel blå”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Pappa och jag har en bra relation! När jag började jobba som strippa så tyckte han att det var jobbigt, men nu accepterar han mitt val. Han har förståelse. Jag har ju min dotter som jag måste försörja och jag kommer inte att jobba som strippa livet ut.

Den annars så pratglade Fadde drar öronen åt sig då Staffan Hellstrand kommer på tal:

– Jag vill inte prata om det. Jag dejtar Josefin. Ingen annan.

Annons

Däremot avslöjar han att de träffades på en bar på Södermalm i Stockholm och att prognosen för en ljus framtid ser lovande ut.

– Jag brukar skynda in i nya förhållanden, men den här gången har det verkligen fått ta tid. Jag har fan dejtat Josefin i över en månad! Det är ett bra tecken.

Josefin berättar att hon endast har en förlovning i sitt livsbagage, men att hon inte skulle bli förvånad om Fadde friar vilken dag som helst:

– Jag vet inte om jag ska svara ja eller nej. Jag tycker om Fadde men vi har inte känt varandra så länge. Vi får se.

Annons