Efter uttalandet – nu svarar Bianca på kritiken

Tidigare i veckan talade bloggerskan och tv-profilen Bianca Ingrosso ut om tuffa tiden då inspelningarna av programmet "Wahlgrens värld" krockade med uppbrottet med pojkvännen Philippe Cohen, något som fick hennes läsare att rasa. Men Bianca själv var inte sen med att ge svar på tal.

Under förra veckan lade bloggstjärnan Bianca Ingrosso, 22, upp ett blogginlägg där hon uppmanade sina läsare att rösta på henne och mamma Pernilla Wahlgren, 49, i Kristallen 2017. Duon som bjuder på det mesta ur deras vardags i Kanal 5:s programsuccé “Wahlgrens värld”, är nominerade i kategorin “Årets program” och hoppas såklart på att ta hem segern där.

Men inspelningsprocessen av programmet har inte varit helt enkel, åtminstone inte för Bianca som olyckligtvis tajmade de långa arbetsdagarna med uppbrottet från pojkvännen Philippe Cohen, 23. När Hänt träffade henne tidigare i veckan kommenterade hon den tuffa perioden.

– Vi började spela in programmet två dagar efter att det tog slut. Då vill man bara ligga och gråta, inte berätta om det som har hänt för ett helt kamerateam. Jag hade knappt hunnit prata med mamma om det som hade hänt. För första gången i mitt liv ville jag verkligen vara privat, berättade Bianca Ingrosso för Hänt.

Men Bianca som nu är tillsammans med Philippe igen, ryckte upp sig och kunde med tiden få distans till det som hänt, och till och nu inser hon att de tuffa inspelningsdagarna faktiskt hjälp henne.

– Det var faktiskt tack vare kamerateamet som jag kom ur det så snabbt. Vi pratade så mycket hela tiden och det var väldigt hjälpsamt för mig. De blev som mina terapeuter, sa hon under intervjun med Hänt.

Men efter att bloggstjärnan och tv-profilen valt att öppna upp sig och delat med sig av den jobbiga perioden då programmet spelades in, har läsarna delats upp i två läger. I kommentarsfältet intill blogginlägget kan man ana sting av avundsjuka och provocerade undertoner, medan vissa trogna fans gör allt för att backa upp Bianca.

“Men lägg av Bianca! Du har en enormt priviligerad sits så gläds åt det så länge det varar. Så länge du kan fortsätta tjäna stora pengar utan utbildning och enbart genom att visa upp dig. Istället för att gnälla, det är ett hån mot dem som verkligen jobbar hårt. Nä du ska inte skämmas, men lite ödmjukhet inför sin omgivning skulle inte skada” skriver en läsare, som får medhåll från ett flertal håll.

Men Bianca själv, låter sig inte sänkas av de elaka orden, och är inte sämre än att hon ger svar på tal.

“Eftersom att det är min blogg så skriver jag om MITT liv, MIN vardag osv och mitt jobb är svårare är vad många tror. Blir jätte jobbigt om jag ska sitta och jämföra allt jag gör med saker som är jobbigare eller lättare”, svarar hon en läsare som upprörts över att bloggerskan borde sluta klaga då hon, enligt den personen, har det bättre ställt än många andra.

Men om man på något sätt ska se det positiva i det hela, så tycks Team Bianca trots allt vara en hel drös fler än de som väljer att hata. Med några peppande ord gör ett fan ett tappert försök att få slut på diskussionen:

“Tycker ni är så bra i Wahlgrens värld! Fortsätt att vara er själva. Ni är jättebra”.

Läs också: Därför tvingades Bianca att ställa in ”Wahlgrens värld”

Bianca Ingrossos sorg: Därför gjorde jag och Philippe slut

Foto: IBL