LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Nu erkänner Darin att The Sounds-Maja gav honom fjärilar i magen: "Det var kärlek"

08 okt, 2015 
AvAngelica Jaako Billenman
Darin och The Sounds sångerska Maja Ivarsson klickade i Så mycket bättre och "det var en flirt". Det erkänner Darin nu tre år senare...
Annons

2012 var Darin Zanyar, 28, med i TV4:s Så mycket bättre där han gjorde succé första gången han sjöng på svenska. Efter programmet hade han en lång period på iTunes där bland annat hans tolkningar av Olle Ljungströms, 54, En apa som liknar dig och Magnus Ugglas, 61, Astrologen, toppade listan som de mest säljande låtarna just då.

Darin Zanyar "Darin" släpper album på svenska 2015-05-04 (c) LINDAHL BJÖRN / Aftonbladet / IBL Bildbyrå * * * EXPRESSEN OUT * * * AFTONBLADET / 75436
Darin är aktuell med sitt första album på svenska. Foto: IBL

Just nu är Darin aktuell med sitt första album på svenska, Fjärilar i magen, som han har allt att tacka Så mycket bättre för eftersom det var där han började våga sjunga på modersmålet. Men det var inte det enda bra programmet medförde. Darin träffade även Maja Ivarsson, 36, sångerska i The Sounds — som gav honom fjärilar i magen!

– Det var en flirt. Vi blev väldigt tajta och vi klickade som fan. Vi blev nära vänner, säger Darin till Klick!

Idag har Maja barn med sin pojkvän Ben Fee, 35, sonen Dante, som föddes i februari i år.

Skärmavbild 2015-10-09 kl. 11.12.22
Maja och pojkvännen Ben. Via: Maja Ivarssons Instagram

Men Darin erkänner att han var förälskad i Maja Ivarsson.

– Jo det var kärlek, men det hände inte så mycket, säger han och kallar sig “nöjd singel” idag.

Annons

– Jag har varit singel väldigt länge. Händer det så händer det, men just nu är det inte rätt tajming eftersom jag har så väldigt mycket fokus på mitt jobb, säger han men erkänner att man måste ha humor för att få honom på kroken. Som hans fan som kastade upp ett par godiskalsonger på scen för några år sedan.

– De kan finnas kvar i garderoben någonstans, skrattar Darin Zanyar.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons