Nu bekräftar Schulmans graviditeten: "Det blir en..."

Nu bekräftar Schulmans graviditeten: "Det blir en..."

Ännu en Schulman på väg! Efter Hänts avslöjande bekräftar nu paret att de väntar ett tredje barn.

Författaren och mediapersonligheten Alex Schulman, 40, är aktuell med boken “Glöm mig” som handlar om den komplicerade relationen till den alkoholiserade mamman Lisette. Han hörs och syns överallt just nu med anledning av det. Men han har ytterligare en sak i pipelinen och det är att han och hustrun Amanda väntar sitt tredje barn. Något Hänt kunde avslöja redan i början av oktober. Det bekräftar nu både Alex och Amanda i sina respektive podcaster:

– Jag ska bli förälder igen ju, wow! Det är ju kul. Det är en kille. För mig är det otroligt, jag har ju två tjejer sedan innan, säger Alex i veckans avsnitt av “Alex och Sigges podd” som heter “Gravid”.

Läs mer: Bara på Hänt: Alex Schulman och Amanda väntar barn igen

Amanda är överlycklig i sin podd som hon har med systern Hannah:

– Det är ju så kul, Hannah, att jag har en bebis i magen. Det är faktiskt jättekul, säger hon i “Fredagspodden”.

Alexander Schulman

Alexander och Amanda har varit gifta sedan 2010 och har två döttrar sedan innan.

Paret Schulman har sedan tidigare döttrarna Charlie, 7, och Frances, 3. Enligt uppgifter väntas barnet anlända till världen i början av maj. Allt har dock inte varit en dans på rosor. I tidningen Café avslöjade han för några nummer sedan att han och Amanda hade en rejäl kris förra hösten:

– Vi hade en superkris. Vi slutade att prata med varandra, förklarade Alex som också berättade att de gick stärkta ur krisen.

Foto: IBL, Stella

FRÅN FÖRSTASIDAN