Bara på Hänt: Alex Schulman och Amanda väntar barn igen

De har redan döttrarna Charlie och Frances. Nu kan vi avslöja att Alex Schulman och Amanda blir trebarnsföräldrar.

Författaren och mediapersonligheten Alex Schulman, 40, är aktuell med boken “Glöm mig” som handlar om den komplicerade relationen till den alkoholiserade mamman Lisette. Han hörs och syns överallt just nu med anledning av det; tidningar, radio och tv. Men han har ytterligare en sak i pipelinen och det är den glada nyheten att han och hustrun Amanda väntar sitt tredje barn.

– De väntar barn igen och de är jätteglada, förklarar en person som känner dem båda väl.

Paret Schulman har sedan tidigare döttrarna Charlie, 7, och Frances, 3. Enligt uppgifter väntas barnet anlända till världen i början av maj.

Här var Amanda gravid med Frances.

Här var Amanda gravid med Frances.

Allt har dock inte varit en dans på rosor. I tidningen Café avslöjade han för några nummer sedan att han och Amanda hade en rejäl kris förra hösten.

– Vi hade en superkris, alltså verkligen kris, vars orsak jag fortfarande inte riktigt förstår. Vi slutade att prata med varandra, förklarade Alex som också berättade att de gick stärkta ur krisen.

Amanda Schulman driver företaget Perfect Day Media som bland annat har maken Alex och Sigge Eklunds framgångsrika podcast, hon och systern Hannah driver även det framgångsrika klädmärket Daisy Grace som hyllades stort under modemässan i Stockholm i september.

Hänt har sökt Alex upprepade gånger, både via telefon och sms, men han har inte återkopplat.

Foto: IBL

SENASTE NYTT!