LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nour El Refai ryter ifrån – efter händelsen med Henrik Schyffert

27 mar, 2023 
Jonna Lawaetz
Henrik Schyffert, Nour El Refai
Nour El Refai och Henrik Schyffert har varit ett par i över tio år.
Tillsammans driver de podcasten Nours poddelipodd. Och Henrik.
I det senaste avsnittet hamnar paret i en dispyt och Nour ryter ifrån mot Henrik.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så träffade Björn Ulvaeus sin kärlek Christina Sas – nu berättar han om glädjenBrand logo
Så träffade Björn Ulvaeus sin kärlek Christina Sas – nu berättar han om glädjen

Komikerna Henrik Schyffert, 54, och Nour El Refai, 34, är ett av Sveriges framgångsrika kändispar. De träffades just genom att de är i samma bransch och idag har de varit tillsammans i över tio års tid. Nu har de hunnit flytta ihop och de har även fått sonen Sami, 3, ihop.

Utöver de driver de även en podcast tillsammans, som heter Nours poddelipodd. Och Henrik.

”Efter att ha gjort en väldigt lyckad bebis tillsammans tar Nour El Refai och Henrik Schyffert nu det ännu större steget och skaffar podd ihop.”, lyder beskrivningen av parets podcast.

Henrik Schyffert och Nour El Rafai flyttade ihop – efter år som särbos

Paret har under den största delen av deras relation bott som särbos, men för drygt ett och ett halvt år sedan kom de med nyheten att de flyttar ihop.

Annons

– Vi ska flytta ihop, det kan vi väl erkänna. Det är en stor grej, sa Henrik då i deras gemensamma podcast Nours poddelipodd. Och Henrik.

Han förtydligar även att de har bott tillsammans men inte haft en gemensam bostad. Men tillslut kom de till den punkten att det blev för omständigt att flytta emellan.

– När man är särbor så har folk trott att du bott med bebis och sedan bor jag med bebis men det har ju varit att vi bott tillsammans hela tiden fast i olika lådor, säger Henrik.

Nour El-Refai ryter ifrån mot Henrik efter händelsen i podden

Veckans avsnitt av podden börjar något annorlunda än vanligt, då Nour är lite sen eftersom hon nattar parets son. Henrik påbörjar inspelningen av avsnittet och berättar att de kommit överens om att inspelningen skulle starta när Nour kommer in i rummet. Henrik läser då upp ett sms från Nour där hon berättar om sina idéer för podd-starten.

Annons

Vilket Nour inte uppskattar när hon väl kommer in i rummet.

– Det var inte det här jag hade tänkt mig, nu har du förstört starten, jag förstår inte varför. Kan inte du bara existera som människa utan att utelämna mig och saker jag säger till dig?, säger Nour och fortsätter:

– Du behöver inte använda mig på ett negativt sätt. Om jag säger att det kan bli en bra start menar jag inte att du ska läsa upp det smset.

Nour fortsätter sitt argument genom att berätta om en händelse där hon menar att Henrik kastade henne under bussen.

– Det var som när vi skulle till grannarna och Sami hade klänning på sig, då sa jag "ta på dig leggings under för att det kan vara kallt". Vad är det första du säger när vi kliver in där? "Kolla du hade rätt, de har öppet och det är svinkallt här precis som du sa", säger Nour.

– Jag tänker att det är en slags underhållning, svarar Henrik.

– Ja för dig ja, men du lämnar ju ut mig. Du kastar ju mig under bussen.

FOTO: Anders Wiklund/TT, ORRE PONTUS/Aftonbladet

Annons