LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Henrik Schyffert avslöjar privata detaljerna om sexlivet med Nour El Refai

13 okt, 2022 
HENRIK SCHYFFERT, NOUR EL REFAI
Henrik Schyffert och Nour El Refai har varit tillsammans i tio år. Nu avslöjar Henrik ett och annat om parets sexliv.
– Det här blir för kladdigt och privat, säger Nour i parets podd.
Annons
Tess om makens hälsokamp – oron inför hjärtoperationenBrand logo
Tess om makens hälsokamp – oron inför hjärtoperationen

Komikerna Henrik Schyffert, 54, och Nour El Refai, 34, är ett av Sveriges mest omtalade kändispar. De har varit ett par i tio års tid och har sonen Sami, 3, ihop.

Men paret är inte bara föräldrar till Sami, de jobbar även ihop med podden Nours poddelipodd och Henrik.

”Efter att ha gjort en väldigt lyckad bebis tillsammans tar Nour El Refai och Henrik Schyffert nu det ännu större steget och skaffar podd ihop.”, lyder beskrivningen av parets podcast.

Därför är Henrik Schyffert med i podden trots avhoppet

Den senaste tiden har paret däremot tagit ett beslut för podden – nämligen att Henrik inte ska vara med lika mycket längre. Han har så mycket jobb som han måste stå i och då kommer podden i kläm.

Annons

Men efter beslutet så har det bara varit ett avsnitt som Henrik inte har varit med i. I förra avsnittet var det nämligen Arantxa Alvarez, 30, som poddade istället för Henrik, men nu är Henrik återigen på plats i podden.

Anledningen till att Henrik är med igen är för att paret firar 100 avsnitt och då kände Nour att det inte vore mer än rätt att faktiskt låta Henrik vara med. Henrik menar dock att han inte tror att Nour hittade några intervju-personer, något som Nour förnekar.

I jubileumsavsnittet har Nour kommit på ett nytt moment och det handlar om en lista över "saker hon tycker att hennes man ska hämta till henne på kvällen".

– Jag kan berätta listan! Får jag gissa den?, avbryter Henrik och börjar rabbla upp vad det är som står på den där listan:

– Bubbelvatten, mina ögon och öron ska jag hämta, vilket är då din sovmask och dina öronproppar. Din telefon ska jag hämta till dig, säger Henrik i podden och kommer sedan in på saker Nour vill att han gör:

Annons

– Kan du trycka under mitt högra skulderblad, fortsätter Henrik med listan och Nour invänder att det är inte en "hämta-grej".

Henrik Schyfferts avslöjande om sexlivet med Nour

Sedan kommer Henrik på nästa aktivitet som han ska göra på kvällen.

– Ta mig på fittan! Det är också en grej som du håller på och säger, fortsätter Henrik och skrattar.

– Ja men att du ser det som en sak, det är väl ändå så jävla trist. Att jag ska behöva säga det?, utbrister Nour.

Nour förnekar däremot inte att det är så det brukar gå till. Nu berättar hon om det återkommande händelseförloppet:

– Jag bara "barnet har somnat". Du bara "ah toppen" och ger tumme upp med lurar i och kollar på någon sådan där krigsfilm och man bara "men för i helvete, ta mig på fittan". Men ja alltså det är ju... Mamma, hoppas du inte lyssnar nu, säger Nour.

Henrik och Nour konstaterar att de båda är medvetna om listan men återkommer till en viss punkt.

– Du har prickat rätt på de andra hämta-grejerna, men alltså ta mig på fittan, så deprimerande. Jag tycker vi slutar listan där, det här blir för kladdigt och privat, säger Nour.

FOTO: Anna Tärnhuvud/TT, Karin Törnblom/TT

Annons