Nour El Refais familjelycka 9 månader efter sonens födsel

Nour El Refais kärlekslycka med Henrik Schyffert – efter sonens födsel

Nio månader efter att sonen Sami föddes talar Nour el Refai ut om den stora familjelyckan.

För nio månader sedan blev komikern och tv-profilen Nour El Refai, 32, och Henrik Schyffert, 52, föräldrar. Sonen Sami är deras första gemensamma barn och lyckan över hans ankomst har ingen kunnat missa. Även om föräldraskapet så klart även inneburit vissa problem.

Å andra sidan har Nour El Refai varit noga med att sätta ner foten när det blivit för mycket, exempelvis när hon tvingats ta emot ovälkomna råd från sina följare om hur man enligt dem bör vara och göra som förälder.

Nour och Henrik har varit ett par i sju år, men under första fyra åren höll de relationen hemlig, i en tidigare intervju med DN har hon berättat att hon tyckte om att “äga frågan” – hänvisat till de många spekulationer om deras förhållande innan de bekräftade det.

Därför bor Nour och Henrik inte tillsammans

Men en sak gör de annorlunda – de bor fortfarande inte tillsammans.

– Jag tycker det är väldigt skönt med att vara särbo, oavsett hur mycket man… och det är första gången som jag lever i en relation med någon som tycker det är okej, har Nour tidigare berättat.

Även efter sonen Samis födsel har paret valt att fortsätta med sitt särboförhållande, något som verkar fungera toppen för dem. Men det har även fortsatt att få folk att reagera. När Nour gästade SVT:s Skavlan i slutet av 2019 avslöjade hon att folk ifrågasätter om det verkligen är okej.

– En del frågar om man verkligen får göra så, det verkar finnas många som inte vill bo med sina partners, säger Nour i programmet.

Men de nio månaderna med sonen har förändrat livet för de två profilerna, och nu skriver Nour ärligt om det på sin Instagram.

Nours starka ord om familjelyckan

I ett inlägg delar hon med sig av flera bilder på sig själv som höggravid och tillsammans med sonen Sami.

”Burit dig i magen 9 månader, burit dig i famnen i 9 månader. Blivit 15 år äldre. Behövde det för att bli den bästa för dig”, skriver Nour.

Och det är tydligt att spåren efter småbarnslivet ändå är summan av en enorm familjelycka som råder hemma hos Nour.

”Ser alltid trött ut. Men lycklig. Så oerhört lycklig. Och så så så stolt att vara din mamma. Det är den bästa slags jag”, skriver hon.

Lilla Sami är Nour och Henriks första gemensamma barn, sedan tidigare har han sönerna Janne och Ove tillsammans med exet Bea Uusma.

FOTO: TT, Instagram