TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson

Schyfferts kärlekshyllning i TV4 rör Nour till tårar

03 dec, 2017 
AvJohanna Bladh
Henrik Schyfferts kärlekshyllning i TV4 får Nour att bli tårögd.
Annons

Att komikerna Nour El Refai, 30, och Henrik Schyffert, 50, är ett par har inte undgått många. De är båda ganska privata och gillar inte att tala öppet om sitt privatliv.

Men i söndagens avsnitt av Hellenius HörnaTV4 får tittarna se en otroligt känslosam kärlekshyllning från Henrik Schyffert.

Nour El Refai är nämligen gäst i programmet tillsammans med Niklas Strömstedt, och plötsligt så säger programledaren David Hellenius att han har en hälsning från en person. Då spelas det upp ett klipp inför Nour och publiken, där Henrik pratar till Nour.

– Hej Nour jag vet att du hatar sånt här, så jag ska försöka hålla det här kort, säger han och fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag gör egentligen det här mest för att jag vill säga tack. Tack för att du orkar vara stjärnan i den där förvirrade lilla filmen som är mitt liv. Tack för att du är så smart, cool, omtänksam, generös och så fruktansvärt jävla rolig. Tack också för att du står ut med mig när jag är osäker och ledsen och för att du alltid har en klok och oväntad idé för hur jag ska lösa det.

Annons

Nour El Refai blir otroligt rörd och har svårt att hitta orden.

– Men framförallt vill jag tacka dig för att du är du. För det har gjort att jag nu äntligen kan vara mig själv, avslutar Schyffert och studion applåderar över hans ärliga och vackra kärleksförklaring.

– Jag vet att du inte gillar att vara privat, men hur känns det att få en kärleksförklaring från Henrik? frågar programledaren David Hellenius.

– Det är typ det finaste någon någonsin har sagt. Jag blir lite mållös. Jag.. eheh.. han är det bästa jag har, så är det ju. Jag har svårt att beskriva det i en tv-soffa, svarar en märkbart berörd Nour med tårar i ögonen.

Hon får frågan om hur det fungerar att jobba ihop med sin pojkvän.

– Hjälps ni åt? Snor man varandras skämt? Frågar Hellenius.

– Ja, vissa saker tänker jag: va inte det där mitt skämt? Men vi delar ju. Vi ska ändå göra av med pengarna tillsammans sen, svarar Nour och skrattar.

SE OCKSÅ: Här är Nours reaktion efter kärleksförklaringen

Nour El Refai's reaktion efter kärleksförklaringen från Schyffert: "Mållös"Brand logo
Nour El Refai's reaktion efter kärleksförklaringen från Schyffert: "Mållös"

Hellenius Hörna sänds 20.00 på söndagar i TV4. 

 

Annons